Sony α9 revoluționează industria foto profesională

Noua cameră full-frame mirrorless oferă viteze uimitoare și versatilitate

  • Prima cameră foto full-frame din lume cu senzor Exmor RS™ CMOS de 24.2 MP
  • Fotografie în rafală Blackout-Freede până la 20fps pentru până la 241 imagini RAW/ 362 JPEG
  • Fotografie silențioasă și fără vibrații, la viteze de până la 1/32,000 sec
  • 693 puncte de autofocus cu 60 AF/AE calcule de tracking pe secundă
  • Număr mare de funcționalități profesionale, precum port Ethernet pentru transfer, slot Dual SD pentru card și autonomie prelungită a bateriei
  • Stabilizare a imaginii pe 5 axe cu avantajul unui timp de expunere în 5.0 pași

Sony lansează camera foto revoluționară α9 (modelul ILCE-9).

a9_FE2470GM_right-Large

Modelul α9, cea mai avansată tehnologic și inovatoare cameră foto creată de Sony, oferă un nivel de performanță foto fără precedent, în rândul camerelor mirrorless, SLR sau a altor modele.

Camera dispune de o serie de capabilități care nu sunt disponibile pe modelele digitale SLR, cum ar fi viteza sporită, fotografia în rafala până la 20fps, 60 AF/AE calcule de tracking pe secundă și o viteză de declanșare de până la 1/32,000 secunde. Aceste performanțe se datorează în primul rând senzorului full-frame Exmor RS™ CMOS de 35mm – primul din lume de acest tip – care permite procesarea datelor la o viteză de până la 20 de ori mai mare decât modelele anterioare de camere foto Sony full-frame mirrorless. Noul senzor este completat de procesorul de imagine upgradat BIONZ X, care îi maximizează performanța.

De asemenea, noul α9 dispune de un sistem de declanșare electronic, fără vibrații și fără distorsiuni, fără oglinzi mecanice sau zgomot de declanșare, ceea ce îl face un dispozitiv extrem de util pentru orice scenariu de fotografie care necesită liniște.

Această prezentare necesită JavaScript.

Camera foto α9 dispune de un nou vizor Quad-VGA OLED Tru-Finder de înaltă rezoluție, cu aproximativ 3.686 mii de puncte pentru reproducerea extrem de exactă și realistă a detaliilor. Noul vizor Tru-Finder oferă cea mai mare rezoluție pentru un vizor conceput pentru camerele foto α de la Sony și are un design optic care include un element asferic dublu, obținând un factor de magnificare de 0.78x și un nivel remarcabil de precizie în orice unghi.

Tuturor acestor caracteristici li se adaugă un nivel de intensitate luminoasă care este de două ori mai puternică decât cea oferită de vizorul XGA OLED Tru-Finder de pe camera foto α7R II, creând o imagine cu o luminozitate aproape identică cu scena reală încadrată, oferind o experiență naturală de fotografiere.

Modelul α9 este echipat cu un sistem inovator de stabilizare a imaginii pe 5 axe, care oferă avantajul unui timp de expunere în 5.0 pașiix, valorificând astfel puterea noului senzor, chiar și în condiții dificile de iluminare.

Noul model α9 de la Sony dispune de câteva funcții de focalizare noi și actualizate care acceptă o focalizare mai rapidă și mai ușoară într-o varietate de situații. Camera este prevăzută cu un joystick cu selector multiplu plasat în spatele camerei, permițându-le fotografilor să schimbe cu ușurință focalizarea în interiorul cadrului prin apăsarea selectorului multiplu în orice direcție – sus, jos, stânga sau dreapta – atunci când fotografiază în modurile de focalizare Zone, Flexible Spot sau Expanded Flexible Spot.

În urma feedback-ului primit de la clienți, noua cameră oferă două slot-uri separate pentru carduri, inclusiv unul pentru cardurile UHS-II.

Procesorul de imagine BIONZ X a fost îmbunătățit și joacă un rol important în oferirea unor imagini de calitate superioară, deoarece ajută la minimizarea zgomotului în intervalul superior de sensibilitate, reducând în același timp necesitatea de a limita sensibilitatea ISO în situațiile în care este necesară o calitate superioară a imaginii.

Noul model α9 dispune de performanțe video ridicate, deoarece oferă înregistrare video la calitate 4K (3840x2160p) pe întreaga lățime a senzorului de imagine full-frame.

În plus, camera poate înregistra Full HD la o rată de 120 de cadre pe secundă, cu viteze de până la 100 Mbps.

20 aprilie 2017 – Sony

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: