Allview extinde portofoliul de produse smart home

Brasovenii de la Visual Fan, compania care detine brandul Allview, lanseaza becurile inteligente si comutatorul de scene wireless, care transforma sistemul Allview Smart Home.

Compania a pregatit doua tipuri de becuri inteligente, Smart Bulb si Rainbow Smart Bulb, prin care utilizatorii sistemului Allview Smart Home pot crea diverse scenarii de tipul „daca/atunci”, ce permit schimbarea automata a iluminatului din locuinta.

Allview Smart Home

Becurile pot fi coordonate cu ajutorul camerei inteligente Allview Smart Cam si controlate prin aplicatia Android dedicata. Astfel, pentru becul Rainbow Smart Bulb este disponibila o varietate de 1,6 milioane de nuante de culori, iar becul Smart Bulb poate fi setat atat pe lumina calda, cat si rece, fiind disponibile mai multe tonuri in functie de preferinte. Noile becuri contribuie la economii importante de energie, avand o putere de 7 W si durata de viata de 15.000 de ore.

Comutatorului ii poate fi atribuita, de asemenea, functiunea MASTER ON (seteaza tabieturile de dimineata: trage draperiile, porneste televizorul, aparatul de cafea etc) /MASTER OFF (opreste toate aparatele si luminile).

Ce cuprinde sistemul Allview Smart Home:

Smart Cam – singura camera inteligenta care joaca si rolul unei unitati centrale ce conecteaza in acelasi timp toti senzorii casei inteligente cu ajutorul tehnologiei ZigBee.

Smart Mirror – singurul sistem smart home care include o oglinda inteligenta, ce recunoaste atingerile in 10 puncte de presiune, se conecteaza la mediul online prin WiFi si comunica prin Bluetooth cu alte gadget-uri.

Rainbow Smart Bulb

Senzor multifunctional – detecteaza miscarea, temperatura, umiditatea si luminozitatea

Smoke Safe – pachet cu senzor de fum

Gas Safe – pachet cu senzor de gaz

Priza inteligenta – ofera informatii despre consumul electric in timp real si pot fi pornite sau oprite de la distanta

Transmitator IR – inlocuieste toate telecomenzile din locuinta

Senzor de inundatie – notifica imediat cand detecteaza scurgeri de apa in locul in care este pozitionat

Becuri inteligente

Comutator de scene wireless

Bucuresti, 20 aprilie 2017 – Allview

Visits: 0

Lasă un răspuns