Soluții utile de supraveghere a casei în timpul vacanței de vară

Securitatea casei este importantă tot timpul anului deoarece vizează în mod direct protejarea familiei și a bunurilor. Totuși, aceasta devine critică mai ales vara, în timpul lungilor vacanțe, când oamenii călătoresc la sute de kilometri de casă sau chiar în alte țări. Într-un astfel de context, Vitacom, companie specializată pe importul și distribuția de produse și accesorii electronice, propune câteva soluții pentru cei care vor să-și securizeze căminul și să aibă o vacanță cât mai liniștită.

Vitacom_Securitatea Casei

În 2016, tehnologia a evoluat foarte mult și este tot mai ușor să te simți în siguranță, iar dispozitivele de securitate oferă posibilitatea de a fi controlate acum prin smartphone sau tabletă, oriunde ar fi utilizatorii, necesară fiind doar o conexiune la internet. Aplicația HomeSmart Security de la Konig permite vizualizarea și controlarea aparatelor de la distanță și, totodată, notifică utilizatorul atunci când detectează mișcare în casă. Securitatea locuinței este sporită de prezența camerelor de filmat, iar oferta Vitacom include șapte modele, menite să se plieze pe nevoile oricărui client și să-i ofere siguranța necesară.

Vitacom_Sistem Securitate

Mai mult, nu doar sistemele de securitate pot fi controlate prin dispozitivele mobile, ci și prizele. Vitacom pune la dispoziție două modele: Switch Home Smart cu Wifi Extender Trendnet  și Smart Home Comutator Trendnet cu WiFi AC Extender, ambele reprezentând o combinație între priză electronică inteligentă cu prelungitor fără fir. Acestea pot fi controlate prin aplicații pentru iOS sau Android, astfel încât, printr-o simplă conexiune la Internet, se pot activa și dezactiva lumina, ventilatorul și alte dispozitive electronice. Totodată, riscul de incendii este redus.

Despre Vitacom Electronics

Vitacom Electronics a fost înființată în anul 1991 și este una dintre cele mai mari companii și cei mai de încredere parteneri în domeniul produselor și accesoriilor electronice. Compania a fost fondată de Vasile Andrei Vita, din pasiune pentru produse și accesorii electronice și pentru noi provocări. Prin profesionalism, siguranță și flexibilitate, Vitacom Electronics a câștigat fidelitatea și aprecierea clienților și, totodată, a reușit să se impună pe piață datorită prețurilor competitive și calitatea produselor.

Calitatea serviciilor Vitacom Electronics a fost răsplătită prin aprecieri la nivel internațional și național, firma deținând distincția Internațional Gold Star for Quality, certificate ISO 9001:2008, ISO14001:2004, OHSAS 18001:2007, precum și numeroase titluri acordate de Camerele de Comerț și Industrie. În plus, de-a lungul timpului compania a dezvoltat două branduri proprii: WELL și CHROME, recunoscute la nivel național, și a dezvoltat parteneriate durabile cu branduri recunoscute la nivel mondial precum: GP Batteries, Valueline, Konig, HQ, Cyberpower, Maxell,Goobay, ProsKit, NGS și Legrand.

București, 24 iunie 2016 – Vitacom Electronics

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: