Soluția de imprimare Samsung Smart UX Center, evaluată cu Platinum de către Buyers Lab

Gama de multifuncționale Samsung cu Smart UX Center (sistem de operare Android) și Printing App Center au primit scorul Platinum din partea Buyers Laboratory Inc. (BLI), lider global în evaluarea dispozitivelor și soluțiilor de imagistică a documentelor. Aceste clasificări sunt acordate dispozitivelor cu rezultate superioare pentru mai multe categorii precum: funcții și productivitate, utilizare, administrare IT și securitate, suport și training și valoare.

Buyers Lab Platinum Rating

„Complementaritatea dintre Smart UX Center și Printing App Center oferă cea bună experiență de utilizare pentru cei care folosesc dispozitive din gama Samsung MX, echipate cu tehnologia Smart UX,” a declarat Marlene Orr, director Office Equipment Product Analysis în cadrul BLI. „Utilizatorii vor beneficia de soluții pentru sporirea productivității și de fluidizarea procesului de imprimare a documentelor, descoperind astfel potențialul maxim al multifuncționalelor lor. Iar acesta reprezintă doar începutul pentru platforma Samsung.”

Multifuncționalele Samsung MultiXpress și ProXpress sunt primele dispozitive din industria de imprimare care au interfața bazată pe Android, iar BLI a recunoscut această caracteristică pentru simplitatea în utilizare și multiplele posibilități de personalizare. În raportul BLI este specificat faptul că „interfața intuitivă și simplă necesită un training minim atunci când este implementată”, iar productivitatea poate crește dacă utilizatorii sunt deja familiarizați cu sistemul de operare Android.

Ecranul tactil al multifuncționalelor cu Smart UX le oferă utilizatorilor control asupra sarcinilor de imprimare și le permite acestora adăugarea de funcții noi prin aplicațiile și widget-urile disponibile în portalul Printing App Center. De asemenea, sistemul le oferă utilizatorilor și opțiuni de gestionare și asistență pentru rezolvarea erorilor.

„Recunoașterea de către BLI cu cel mai înalt scor este dovada calității produselor noastre și denotă spiritul inovator Samsung,” a declarat David SW Song, Vicepreședinte Senior Sales and Marketing în cadrul Samsung Electronics. „Sperăm că utilizatorii vor folosi Smart UX Center pentru a se bucura de productivitate maximă.”

Buyers Laboratory Inc. evaluează tehnologia și performanța soluțiilor de management a documentelor, inclusiv a imprimantelor, multifuncționalelor și a scanerelor, și este recunoscută ca agenția de evaluare cu cea mai mare încredere publică.

BLI a recunoscut performanța soluțiilor de imprimare Samsung de mai multe ori în acest an. Multifuncționalele Samsung au primit premiul anului pentru multifuncționalele monocromatice în ianuarie și două premii pentru performanțe remarcabile la  Buyers Lab Winter Pick Awards 2016.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră oamenii și creează viitorul prin tehnologii și idei. Compania redefinește lumea televizoarelor, pe cea a smartphone-urilor, a dispozitivelor purtabile, a tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, aparaturii medicale, a sistemelor de rețea, a semiconductorilor și a soluțiilor LED. Pentru cele mai noi informații, vizitați Samsung Newsroom la news.samsung.com.

București, 8 iunie 2016 – Samsung

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: