Huawei lansează în România noul bestseller al anului 2016: Huawei P9 lite

Huawei lansează pe plan local P9 lite, un smartphone cu specificații de top, care are toate șansele să devină unul dintre cele mai bine vândute modele din România.

Astfel, unul din diferențiatorii pe care telefonul îi are, în comparație cu alte modele din categoria sa, este senzorul de amprente securizat prin tehnologia de ultimă generație ARM TrustZone.

Modelul integrează un ecran FHD, cu diagonală de 5,2 inci, rezistent la zgârieturi datorită protecției oferite de Corning Gorilla Glass 4. Cu un design modern, ultra-slim, telefonul este ușor de utilizat datorită raportului ecran-carcasă de 76,4%, dar și a greutății reduse de doar 147 grame și a grosimii de 7,5 mm.

Huawei P9 lite

Bateria de 3000 mAh și tehnologia SmartPower 4.0, ambele integrate în noul Huawei P9 lite, cresc durata de viață a bateriei. În plus, utilizatorii pot selecta manual una din cele trei opțiuni pentru eficientizarea consumului de energie: Performance, Smart și Ultra-power saving. În cazul ultimei opțiuni, durata de viață a bateriei este aproape dublată.

P9 lite se laudă și cu performanțe de top, datorită puternicului procesor HiSilicon Kirin 650, conceput pentru a eficientiza resursele telefonului. În ceea ce privește memoria disponibilă, dispozitivul oferă 2GB de RAM și 16 GB de stocare, spațiu care poate fi extins cu ușurinta cu ajutorul unui card microSD.

Un alt capitol la care Huawei P9 lite excelează este cel dedicat fotografiei, datorită camerei sale foto performante de 13 MP. Aceasta include modul de fotografiere PRO, care îi va mulțumi până și pe cei mai pretențiosi utilizatori. Aceștia vor putea seta manual expunerea, nivelul ISO și balansul de alb. Mai mult decât atât, P9 lite integrează un mod PRO și în cazul capturilor video. Tot legat de partea video, tehnologia pentru stabilizarea optică a imaginii (OIS) a fost inclusă, astfel că utilizatorii vor putea surprinde clipuri video clare în orice condiții de iluminare.

Noul model Huawei vine cu interfața EMUI 4.1, care poate fi însă personalizată extrem de mult, datorită varietății mari de teme disponibile dintre care utilizatorii pot alege.

Disponibil în două variante de culoare, alb și negru, modelul va avea un preț de aproximativ 1200 RON, în varianta fără abonament.

Despre Huawei Consumer Business Group

În 2014, produsele și serviciile Huawei au acoperit peste 170 de țări, deservind mai mult de o treime din populația lumii. În 2014, Huawei s-a clasat pe locul al treilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 16 centre R&D în țări precum Germania, Suedia, Statele Unite ale Americii, Rusia, India și China. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția consumatorilor săi telefoane mobile, dispozitive pentru acasă și servicii cloud.

Cu peste 20 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, cu o rețea globală dezvoltată și parteneri din întreaga lume, Huawei Consumer BG este orientată spre a oferi soluții inovatoare, punând la dispoziție experiențe extraordinare prin tehnologii avansate. Huawei își respectă astfel angajamentul și îndeplinește visele oamenilor de pretutindeni.

România, București, 8 iunie 2016 – Huawei

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: