Soluția Cisco Energy Management poate reduce consumul de energie electrică al unei companii cu peste 30%

  • Soluția Cisco Energy Management măsoară și administrează consumul de energie al tuturor dispozitivelor și sistemelor conectate la rețea
  • Oferă vizibilitate în timp real asupra consumului de electricitate, ajutând astfel companiile să devină mai eficiente din punct de vedere energetic și să micșoreze costurile.

Odată cu extinderea infrastructurilor IT și creșterea numărului de dispozitive conectate la rețea, eficiența energetică devine un factor din ce în ce mai important pentru toate organizațiile. Aceasta este, de asemenea, una dintre preocupările Uniunii Europene. Comisia Europeană pentru Energie a aprobat Directiva Europeană (2012/27/UE) privind Eficienţa Energetică conform careia consumul de energie primară trebuie redus cu 20% și cota de energii regenerabile să crească cu același procent până în anul 2020 pentru toate statele member.

Monitorizare activă a consumului de energie electrică

În prezent, foarte puține companii monitorizează consumul de energie pentru a ști în permanență ce echipamente funcționează pe parcursul întregii zile și care este consumul acestora. Cisco Energy Management poate reduce cu până la 35% consumul de energie electrică al unei companii, oferind o vizibilitate de 100% asupra acestuia.

Dorin Pena_Director_General_Cisco_Romania

„Majoritatea companiilor nu monitorizează consumul de energie și nu au alocat această sarcină unui specialist în eficiență energetică. Cisco Energy Management oferă tehnologia care permite companiilor de toate dimensiunile și din orice industrie, să aibă o vizibilitate de 100% asupra consumului de electricitate și instrumentele de management necesare pentru a reduce costurile, odată cu creșterea responsabilității angajaților”, spune Dorin Pena, director general Cisco România.

Investiția în soluția Cisco Energy Management se amortizează în 4 – 6 luni de la implementare și deservește atât zona de office management, cât și pe cea de centre de date și cloud.

Despre Cisco

Cisco (NASDAQ: CSCO) este liderul mondial în IT care ajută companiile să fructifice oportunităţile de mâine demonstrând că se pot întâmpla lucruri uimitoare când conectezi ceea ce până acum a fost neconectat. Pentru ultimele noutăţi, accesaţi http://thenetwork.cisco.com.

 

 București, 6 iulie 2015 – Cisco

Visits: 3

Lasă un răspuns