12 ore de mișcare și un cros caritabil la „Cea mai mare oră de sport” din Brașov

  • „Cea mai mare oră de sport” va avea loc pe 11 iulie 2015, în intervalul 09:00 – 21:00, în Piața Sfatului din Brașov;
  • Evenimentul cuprinde zeci de demonstrații sportive și un cros caritabil;
  • „Cea mai mare oră de sport” face parte din campania „Mișcarea face bine” powered by Dolce SportCea mai mare ora de sport Brasov

Sâmbătă, 11 iulie 2015, va avea loc „Cea mai mare oră de sport”, un eveniment organizat de Telekom Romania, în parteneriat cu SmartAtletic și Getfit. În cadrul evenimentului, începând cu ora 09:00, toți participanții vor avea acces gratuit timp de 12 ore la numeroase activități și clase sportive în Piața Sfatului din Brașov.

La „Cea mai mare oră de sport” din Brașov vor avea loc demonstraţii de fitness, precum Kangoo Jumps, Rebound AAS, Khai Bo, Functional Training, Steel Combat, Steel Tonic, Zumba și Onekor. În paralel, participanții vor avea acces la Boot Camp, Real Ryder (antrenament cu 20 de biciclete staționare), Gravity (antrenamente cu aparate cu scripeți), TRX și o zonă de fotbal. Sesiunile vor fi susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional.

De asemenea, iubitorii de mișcare sunt invitați să se înscrie la cea de-a doua ediție a crosului caritabil Mișcarea face bine. Alergătorii vor putea alege dintre două probe: un cros simplu sau unul cu obstacole, ambele pe o distanță de aproximativ 4km. Înscrierea la cros se face online pe pagina „Mișcarea face bine”. Prin intermediul Fundației Telekom Romania, fondurile strânse din taxele de participare vor fi folosite pentru procurarea de medicamente necesare copiilor bolnavi de cancer.

Anul acesta, „Cea mai mare oră de sport” sărbătorește cinci ani de la prima ediție și reprezintă cel mai mare eveniment sportiv desfășurat sub umbrela campaniei „Mișcarea face bine”. Din 2011, prin intermediul campaniei pro-sănătate „Mișcarea face bine” au fost desfășurate și susținute zeci de evenimente sportive, numărul acestora crescând de la an la an.

Partenerul medical al evenimentului este Fundația Policlinici Sociale Regina Maria, care va oferi în mod gratuit o serie de teste medicale generale și va acorda sfaturi medicale pentru un stil de viață sănătos.

Programul complet al evenimentului este disponibil pe www.miscareafacebine.ro, platforma de informare dedicată campaniei.

Telekom Romania – 7.07.2015

 

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: