“Snooze pentru cafea” soluția pentru a face cafea în timpul somnului

Cand imi merge mai greu cu subiectele de blog, Tina este izvorul meu de inspiratie. Si pot spune ca ideile furnizate de ea ma scot mereu din impas. Si atunci mi-a trimis clipul de mai jos. Este vorba de un proiect proaspat lansat, o inovatie de produs facuta de catre Doncafe in parteneriat cu Beko si dusa la capat de cei de la RoboFun. Momentan este un prototip.
Doncafe si Beko au creat prima solutie care te ajuta sa faci cafeaua in timp ce dormi.
Cum functioneaza: cand dai Snooze in aplicatia speciala de mobil, aparatul de cafea primeste un semnal Wi-Fi in urma caruia declanseaza prepararea cafelei.  Astfel, poti dormi mai mult si, cand te trezesti cu adevarat, cafeaua ta e deja gata.
E foarte simplu: seara, pui ingredientele in aparat. Apesi pe butonul special creat sa tina cafeaua etans pana dimineata. Iti setezi ora de trezire in aplicatie si mergi la culcare. Dimineata, cand suna alarma si apesi pe Snooze, aparatul de cafea Beko incepe sa-ti prepare cafeaua. Iar aplicatia te anunta cand e cafeaua gata, pentru ca tu sa poti dormi mai mult in fiecare zi.
Functia “Snooze pentru cafea” poate da femeilor 140 de minute de somn pe săptămână și un total de mai mult 7300 de minute de somn pe an (asta înseamnă 5 zile întregi!) și, atunci când ieși din pat și te duci în bucătărie, o cafea proaspăt preparată este în așteptare pentru tine. Rezultatul este ” Snooze pentru cafea ” – un parteneriat între Doncafe si Beko, un brand de electrocasnice care a fost gata de fapt a dezvolta o mașină de cafea controlabil de la distanta, prin intermediul unei aplicații Smartphone” a declarat Cristina Calota , copywriter , McCann București .

Hits: 1

2 comentarii la „“Snooze pentru cafea” soluția pentru a face cafea în timpul somnului

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: