DreamHack Bucharest 2014 presents Maguay


Maguay a participat in acest week-end la cea de-a treia editie a celui mai mare eveniment de gaming care s-a organizat in Romania anul acesta, DreamHack Bucharest 2014. Ca si in cadrul editiei precedente, Maguay a avut un stand care a atras, pe toata durata evenimentului, multimea de vizitatori. Au fost expuse atat laptop-uri, cat si sisteme desktop din gama de gaming Maguay, pe care gamerii au avut ocazia sa se delecteze cu jocurile preferate. Acestia au testat performantele echipamentelor Maguay si s-au bucurat de o experienta placuta a utilizatorului cu jocuri care necesita resurse considerabile.
Atractiile stand-ului in materie de portabile au fost Maguay MyWay P1703sli, cel mai puternic laptop de gaming, dotat cu 2 placi video nVIDIA GeForce GTX 880M avand 8GB fiecare, un procesor puternic Intel® Core™ i7-4810MQ (6M Cache, 3.80 GHz turbo) si cu numeroase optiuni de configurare, precum ecran 3D sau Gamut 90%. Puternicul ultraportabil de gaming P1301x cu ecran de 13” pe tehnologie IPS si placa video GeForce GTX 860M a fost de asemenea apreciat pentru performantele sale, dimensiunile si greutatea redusa.
Desktop-urile de gaming din gama GamePower au atras atentia prin design-ul carcaselor si prin componentele de ultima generatie provenite de la cei mai cunoscuti furnizori de tehnologie. Sistemele au fost conectate la monitoare Iiyama, Maguay fiind distribuitor exclusiv in Romania al acestui brand. Unul dintre sistemele Maguay GamePower EXh a fost conectat la televizorul SHARP cu rezolutie 4K si a rulat cele mai solicitante jocuri, cu toate detaliile grafice setate pe calitate ultra, uimind vizitatorii.
Maguay a avut sisteme de gaming si in stand-urile partenerilor: in cadrul stand-ului ASUS a prezentat un puternic sistem GamePower EXh „Powered by ASUS”, iar in cadrul stand-ului Logitech au fost organizate competitii de League of Legends si HearthStone pe sisteme Maguay GamePower Junior.


„Educam cumparatorul oferindu-i posibilitatea de a vedea echipamentele Maguay GamePower in actiune, in cadrul competitiilor de gaming profesioniste si in tandem cu periferice de gaming de renume. Oferim calitate si tehnologie de top la un pret corect, iar demonstratiile practice din cadrul evenimentelor dedicate sporesc increderea a tot mai multor jucatori profesionisti, acestia alegand sa atinga performanta de varf pe GamePower si MyWay – cele mai puternice sisteme de gaming din Romania.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.
Vizitatorii stand-ului interesati de achizitionarea unui sistem sau a unui laptop Maguay au putut sa isi configureze produsul ales conform nevoilor si bugetului cu ajutorul configuratorului Maguay de pe site-ul DOMO (http://www.domo.ro/configurator), acestia beneficiind si de o reducere speciala de 10% pentru orice sistem sau laptop configurat in cadrul evenimentului.
Acestea nu au fost insa singurele surprize de la stand: alaturi de partenerii sai, DOMO, ASUS si Intel, Maguay a organizat o tombola cu premii substantiale.
„Participarea la DreamHack este numai una dintre actiunile Maguay pe acest segment in ascensiune. Va vom solicita in continuare prezenta si la alte competitii si evenimente de gaming organizate alaturi de Computer Games, Professional Gamers League, DOMO si alti parteneri, prin care ne propunem sustinerea comunitatile formate din oameni pasionati, dar si a celor care apreciaza echipamentele romanesti de calitate. Toata expertiza acumulata in cei 20 de ani de experienta in domeniul serverelor si al sistemelor critice o folosim sa producem si echipamente de gaming performante, sub brand propriu GamePower si MyWay.” a declarat Corvin Gabriel Pughin, Director Comercial, Maguay.

Visits: 0

Lasă un răspuns