Sneak peak al noului sezon la ANSON’S ȋn Sun Plaza

Chiar dacă vara cea mult asteptată se pregăteşte să ȋşi ia rămas bun, să fim ingaduitori şi să ȋi permitem vântului tomnatic să ȋsi facă loc ȋn dressing-ul nostru. Beige, caramel, verde inchis, aramiu, nuante care ne inspiră asezate pe texturi comfortabile menite să facă o tranziţie cu stil şi eleganţă.

ANSON’S, parte a Grupului Peek & Cloppenburg, magazinul de modă din Sun Plaza dedicat exclusiv bărbaților, şi-a propus să ȋi pregătească pe domni pentru noul sezon cu noile colectii Boss, Hugo, Joop, Karl, Michael Kors, Armani Exchange, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Lauren, Calvin Klein

dar şi cu branduri exclusive precum Review, Mc Neal, Jakes şi Christian Berg.

“Back to office” poate nu este cel mai plăcut gând după o vară extraordinară, dar dacă il asortam cu un sacou  Armani sau Cristian Berg, sau dacă alegem o jacheta de piele Boss, ȋmpreuna cu o pereche clasică de jeans şi un tricou sau cămaşă, poţi ȋncepe un nou capitol ȋntr-un mod mult mai optimist şi cu un vibe fresh.

Să nu uităm că nu ne ȋntoarcem doar la serviciu, ci şi la vibranta viaţă a oraşului: concerte, redeschideri de localuri, evenimente sociale, noua stagiune la teatru şi opera, petreceri ȋn weekend şi noi idei pentru escapade de weekend vibrante.

Cardiganul este o piesă de rezistenţă preferată de mulţi domni, dar dacă apreciezi stilul smart-casual, ai putea ȋncerca un trench pentru a explora orasul.

Pentru zile pline de ȋntalniri ţi-ar prinde bine o geantă clasică pentru laptop şi agendă, iar ȋn weekend rucsacul versatil pentru drumeţii pe munte, dar potrivit şi pentru excursii ȋn orasele din Europa pe care ȋncă nu le-ai vizitat şi plăcutele sesiuni de shopping aferente.

Diversitatea de produse pe care o regăseşti la ANSON`S satisface şi cele mai pretenţioase gusturi ȋn materie de fashion. Inspiră-te din gama largă de branduri internaționale și exclusive într-un mediu vestimentar relaxant, de ultimă generație, bucurându-te în același timp de consultanță extrem de competentă.

Îndrăgosteşte-te de nuantele de caramel, paleta clasică de beige-uri, off white, maro ȋnchis, greige, verde kaki, pudrat sau vibrant şi bucură-te de simplicitate ȋn tăieturi, materiale de calitate, fine şi plăcute pentru piele.

Views: 0

Lasă un răspuns