Cucerește străzile în noul Need for Speed Unbound Volumul 4 începând cu 16 august  și încearcă trial-ul gratuit Xbox

Piloți: pregătiți-vă să simțiți adrenalina cu noi campionate, provocări, curse și multe altele în Need for Speed™ Unbound Volumul 4.

Programat pentru lansare pe 16 august, Volumul 4 sărbătorește 75 de ani de Porsche cu noi evenimente tematice, elemente de design și personalizări interesante, oferind jucătorilor posibilitatea de a câștiga cel mai epic Porsche personalizat întâlnit vreodată – un model Porsche Taycan Turbo S (2022) complet electric.

Volumul 4 duce la alt nivel atât intensitatea, cât și recompensele, deoarece jucătorii se alătură urmăririlor și își depășesc limitele în cadrul noilor evenimente de Linkups, evenimente “Boosted” și în cadrul provocărilor zilnice sau săptămânale pentru a câștiga XP și noi modele de mașini. Cea mai recentă din seria de upgrade-uri post-lansare a NFS Unbound introduce în joc Speed Pass, cu 75 de categorii noi de designuri și personalizări, toate gratuite. Legendarul Porsche 911 Carrera S (1997) personalizat este disponibil pentru cei care trec de rank 50.

Trailerul de prezentare al jocului Need for Speed Unbound Volume 4 AICI.

Noile campionate Gauntlet vor permite jucătorilor să simtă fiorul suprem al curselor de stradă, în timp ce polițiștii se alătură urmăririi. Depășirea celor mai determinați polițiști din Lakeshore vine cu recompense mari – dar dacă sunt prinși, piloții vor rămâne cu mâna goală după cursă. Jucătorii pot găsi, de asemenea, conținut premium nou în magazin, inclusiv pachetul Hip Hop Origin Swag Pack*, care este celebrarea supremă a stilului de stradă, onorând rădăcinile hip hop-ului cu legendarul Mercedes-AMG G 63 personalizat (2017) și multe altele.

În perioada 24 – 27 august, jucătorii Xbox din întreaga lume care au un abonament Xbox Live Gold sau un abonament Xbox Game Pass Ultimate se pot alătura urmăririi și pot juca NFS Unbound gratuit**.

O listă cu tot conținutul interesant din Need for Speed Unbound Volumul 4 poate fi găsită mai jos:

● 75 de ani de Porsche: Need for Speed Unbound Volumul 4 sărbătorește 75 de ani de Porsche cu evenimente tematice, skin-uri și personalizări noi și interesante. Jucătorii pot alege Kennedy Test Track pentru un campionat unic cu ocazia aniversării și pot încerca toate provocările bazate pe cascadorii în Linkups. . În plus, piloții care termină campionatul Porsche de trei ori, câștigă un Porsche Taycan Turbo S complet electric (2022).

Playlist Gauntlet: În noile campionate Gauntlet, jucătorii vor trebui să-și pună în valoare cele mai bune abilități pentru a-i depăși pe cei mai determinați polițiști din Lakeshore. Dacă sunt prinși de polițiști, jucătorii își vor pierde șansa de a primi recompense, dar dacă reușesc să facă performanțe și să ajungă la finalul traseului, vor câștiga premii mari de Bank și XP.

● Noul Speed Pass GRATUIT: Volumul 4 include un Speed Pass de 75 de niveluri, ccu elemente gratuite, pentru a încinge străzile. Piloții pot concura până la nivelul 50 al Speed Pass-ului pentru a câștiga cel mai extravagant Porsche 911 Carrera S (1997) personalizat văzut până acum în Lakeshore.

  • Și mai multe moduri de a juca: Jucătorii pot accesa acum evenimente “Boosted” în Lakeshore Online. Campionatele și Linkups vor deveni în mod neașteptat, și pentru o perioadă limitată de timp, Boosted, oferind jucătorilor recompense suplimentare atunci când concurează. Piloții pot experimenta, de asemenea, 7 noi locații Linkup, inclusiv Kennedy Test Track și Griffith Construction. Mai mult acum au opțiunea de quick-route către Linkup-uri. Volumul 4 introduce, de asemenea, un set complet nou de 20 de Provocări zilnice, plus 15 noi Provocări One Shot, precum și un set fresh de 39 de Provocări săptămânale, pentru a câștiga XP și Bank.
  • Magazin în joc: În magazinul din joc pot fi achiziționate 3 noi pachete de conținut* de personalizare și grafica premium, care includ mașini noi,  manevre și multe altele. În plus, membrii EA Play pot găsi în garajul lor ediția aniversară legendară a Lamborghini Countach LPI 800-4 (2021), neon electric, care îi așteaptă drept recompensă.
    • Hip Hop Origins Swag Pack: Jucătorii pot goni pe străzi la volanul legendarul Mercedes-AMG G 63 (2017) personalizat  sărbătorind totodată originile Hip Hop cu noul pachet Hip Hop Origin Swag Pack. Acest pachet premium conține o gamă incredibilă de articole cu design unic, inclusiv un pachet de îmbrăcăminte, o mască Doberman, un efect de conducere, un claxon exclusiv și multe altele, la prețul de 14,99 $.
    • Need for Speed™ Unbound – Lotus Exige S Legendary Custom Pack: Disponibil la prețul de 9,99 $, acest pachet le oferă jucătorilor Legendary Custom Lotus Exige S (2006) (caroserie și design personalizat) și un boost de 10 niveluri în Speed Pass, care îi va recompensa pe jucători cu 10 elemente cosmetice sau de personalizare noi și interesante.
    • Need for Speed™ Unbound – Vol. 4 Customs Pack: Acest pachet este disponibil pentru prețul de 5,99 $ și oferă jucătorilor 3 noi Custom Builds exclusive: Eddie’s NISSAN Skyline GT-R V-spec (1993) – Need for Speed™ Underground, Rachel’s NISSAN 350Z (2008) – Need for Speed™ Underground 2 și Joe’s Polestar 1 (2020) – Need for Speed™ Heat.
  • ● Need for Speed™ Heat Gift: Jucătorii care dețin Need for Speed™ Heat și cumpără Need for Speed™ Unbound vor primi un cadou de bun venit exclusiv – un McLaren F1 (1994) îi va aștepta în garajul lor.

Need for Speed™ Unbound este creat pentru consolele din noua generație și dispune de rezoluție 4K la 60 FPS pentru prima dată în această serie. Volumul 4 va fi lansat pe 16 august pe PlayStation 5, Xbox Seria X|S și PC.

Views: 0

Lasă un răspuns