Smartphoneul Evolio M5 a primit actualizarea la Android 5.0 Lollipop de la KitKat 4.4

Pana nu demult cei de la Evolio erau intrebati de ce nu ofera clientilor upgrade-ul la o versiune superioara a  sistemului de operare.

Upgrade-ul realizabil fara interventii din partea utilizatorului, prin intermediul retelei de telefonie mobila sau printr-o conexiune Wi-Fi in urma unei simple notificari si un acord din partea acestuia.

M5 by Evolio este un terminal ce a primit de curand actualizarea la Android 5.0 Lollipop de la KitKat 4.4 si cu aceasta ocazie a poposit si la mine in teste.

Desigur prima miscare a fost desigur sa realizez un unboxing si sa ma familiarizez cu meniul terminalului.

Primele impresii sunt favorabile pentru ca liniile de design sunt atractive, un pic elegante cu multe caracteristici de finete aducand un pic aminte de familia Sony Xperia, insa este doar o impresie, pentru ca grosimea este cu mult mai redusa. Bateria detasabila si accesul la cele doua sloturi de SIM/micro SIM dar si la microSD par sa fie de bun augur pentru cei obisnuiti sa isi schimbe acumulatorul.

Facand toate diligentele necesare, adica cele cu bateria si SIM-ul am intrat lesne in meniu pentru a verifica actualizarile, dupa ce m-am asigurat ca toate setarile ce tin de conectarea la reteaua furnizoare de date s-au realizat.

Fata de versiunea initiala de Android KitKat 4.4 este clar ca Lollipop 5.0 aduce avantaje clare si pe siteul de la google, ceea ce pentru acest terminal practic inseamna:

  • managementul resurselor se face mai eficient in sensul ca va creste siguranta si rapiditatea unor procese;
  • tendintele de design actuale pentru terminale ofera o interfata complet plata;
  • in meniul de baterie au aparut optiuni noi ca: afisarea timpului ramas de incarcare, respectiv afisarea timpului pana la descarcarea bateriei;
  • partea de apelare telefonica, setarile, meniul camerei foto, partea de notificari si setari rapide;

Prima constatare sesizata este cresterea scorului ANTUTU, care in timpul testelor ce vor urma si le voi specifica intr-un review ulterior, vor arata diferenta constatata cu ocazia acestui upgrade.

Hits: 2

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: