Smart Bill depășește 1 milion de euro cifră de afaceri

  • Investiția atrasă în urmă cu un an a contribuit la creșterea afacerilor cu peste 60% față de 2015
  • Pentru 2017, Smart Bill se așteaptă la o creștere cu peste 25% a vânzărilor și are în plan extinderea echipei până la 60 de consultanți
  • Serviciile Smart Bill sunt utilizate de peste 45.000 de firme, pfa și alte instituții

Smart Bill anunță depășirea pragului de 1 milion de euro cifră de afaceri pentru 2016, la un an din momentul atragerii investiției din partea Catalyst România și Gecad Group.

radu-hasan-ioana-hasan-mircea-capatana-Smart-Bill

În 2016, Smart Bill a beneficiat de o investiţie de 1 milion de euro din partea fondurilor de investiții Catalyst România şi Gecad Group, care au preluat printr-o operaţiune de majorare de capital peste 30% din acţiunile firmei. În urma investiției, compania a extins echipa și s-a concentrat pe o dezvoltarea serviciilor oferite, pentru a maximiza creșterea. De asemenea, compania a continuat să dezvolte soluția Smart Bill Cloud, în care a investit peste 800.000 de euro în ultimii ani, lansând anul trecut versiunea Gestiune Cloud și oferind noi facilități pe toate platformele, inclusiv Mobile.

Serviciile Smart Bill sunt utilizate, în prezent, de peste 45.000 de clienți, de la PFA-uri, la companii mici și mijlocii, și până la multinaționale, din toate sectoarele de business, precum servicii și comerț. Peste un milion de documente sunt emise lunar, cu o valoare de peste 2 miliarde de euro pe an.

În 2017, Smart Bill estimează o creștere a vanzărilor cu peste 25%, iar obiectivul companiei pe termen mediu este de a menține o creștere anuală de câteva zeci de procente.

În prezent, echipa Smart Bill numără 45 de angajați, urmând să se extindă până la finalul anului la aproximativ 60 de persoane.

București, 23 martie 2017 – Smart Bill

Hits: 8

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: