Gymboland, liderul entertainment-ului educational

Gymboland are o expertiza de peste 11 ani in domeniul entertainment-ului educational. In total, in Romania, sunt 8 spatii de joaca.

Locurile de joaca Gymboland din Bucuresti si din tara le ofera posibilitati nelimitate de distractie copiilor cu varste cuprinse intre 0 si 12 ani, dar si acces la ultimele tehnologii. Stimularea creativitatii prin joaca este cea mai eficienta modalitate prin care cei mici asimileaza si retin informatiile. Intr-un mediu in care toti copiii sunt fericiti si in care siguranta lor este pe primul loc, se vor naste intotdeauna cele mai frumoase povesti ale copilariei.

tech-1

Universul in care inovatia intalneste creativitatea si in care o echipa de profesionisti are cea mai mare grija de copii, acesta este Gymboland, locul de joaca ce raspunde tuturor asteptarilor parintilor.

Personajele din basme, povestile cu printi si zane, ultimele tehnologii in materie de entertainment educational, dar si cel mai eficace sistem de siguranta asigura suprematia Gymboland in domeniul spatiilor de joaca educationale. Educatia, dezvoltarea creativitatii si fericirea copiilor sunt premisele vizate de Gymboland in extinderea locurile sale de joaca.

Magia copilariei poate fi descoperita in labirinturi, tunuri blowbuster, piscine cu bile, perete de catarat cu trasee de dificultate diferite, in carusel, arena de sarituri sau prin jocuri activate de senzori de miscare. Nici o dorinta nu ramane neindeplinita in locul in care visurile prind aripi. Diversitatea activitatilor oferite de Gymboland – promotorul conceptului de joc educational de la structuri modulare pana la panouri cu ecrane tactile, stimuland nu doar motricitatea, ci si abilitatile cognitive – configureaza un univers inedit pregatit pentru cei care si-au propus sa cucereasca, sa construiasca si sa-si descopere propriile talente, pentru ca toti copiii au dreptul la o copilarie autentica si fericita!

Gymboland – 23.03.2017

Hits: 4

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: