Simplu, dar eficient: Noul monitor Philips cu USB Docking

  • Un singur cablu USB extinde spațiul de lucru al ecranului și păstrează dispozitivele periferice conectate
  • Ecran LED AH-IPS și tehnologia flicker-free

 MMD, brand partner pentru monitoarele Philips, lansează monitorul Philips USB docking cu diagonală de 21,5 inci. Modelul se bucură de un design nou, oferind o serie de posibilităţi de conectivitate rapidă şi un spațiu suplimentar pentru lucru. Cu ajutorul porturilor Ethernet şi USB plug-and-play, monitorul 221S6QUMB USB Docking Monitor le permite utilizatorilor de notebook să păstreze perifericele personale conectate, să acceseze Internetul şi reţeaua de intranet de la birou şi să se bucure de un ecran mai mare, cu imagini clare şi culori vii. Toate acestea sunt posibile prin simpla conectare a cablului USB.

Philips 221S6QUM_2

Thomas Schade, vicepreședinte EMEA în cadrul MMD, declară: “Din ce în ce mai mulți utilizatori preferă notebook-urile ultra subțiri, cu puţine porturi şi interfețe, astfel că necesitatea unui monitor care oferă acces imediat la perifericele desktop-ului este mare. Noul monitor LCD Philips de 21,5 inci cu USB Docking poate conecta notebook-ul la oricare din dispozitivele cuplate. De asemenea, acesta extinde spațiul disponibil pe ecran, permițând utilizatorilor să folosească atât ecranul laptop-ului, dar și ecranul mare al monitorului AH-IPS fără nevoia de a ajusta rezoluția.”

Opţiuni de conectivitate integrate

Spre deosebire de docking station-urile obişnuite, ce introduc hardware și cabluri suplimentare în desktop, monitorul dispune de opțiuni de conectivitate integrate, pe care utilizatorii le pot accesa prin simpla conectare a laptopului printr-un cablu USB. Indiferent dacă e vorba despre o tastatură și un mouse, un hard disk extern sau un aparat de fotografiat, utilizatorii pot atașa perifericele la docking monitor. Cu Ethernet integrat, ecranul oferă, de asemenea, acces plug-in la Internet sau la reţeaua de intranet, eliminând astfel necesitatea cablului dedicat conectării.

Desktop extins – calitatea AH-IPS

Prin conectarea laptopului la monitor, utilizatorii câștigă un spațiu suplimentar pe ecran, chiar dacă mai multe aplicaţii rulează simultan. Rezoluția este setată automat, nefiind nevoie de ajustări înainte de începerea lucrului. Astfel, cu ajutorul tehnologiei avansate AH-IPS, monitorul cu USB docking asigură extra spațiu. Acesta oferă o claritate superioară a culorilor și unghiuri largi de vizualizare, făcându-l ideal pentru aplicații ce necesită o precizie a tonurilor afișate pe ecran și un nivel de luminozitate constant.

Confort pentru utilizatori

Noul monitor USB docking este conceput să reducă impactul negativ asupra celor care lucrează la birou și petrec multe ore în fața monitorului în fiecare zi. De exemplu, acesta este dotat cu tehnologia Flicker-Free care reglează luminozitatea și reduce efectul de flicker pentru o vizualizare mai confortabilă. Înălțimea potrivită a monitorului îl face perfect pentru ultizatorii care poartă ochelari de vedere cu lentile bifocale, trifocale sau progresive. Cu SmartErgoBase, utilizatorii pot înclina și roti ecranul în poziția pe care o preferă.

Monitorul Philips 221S6QUMB este disponibil în Europa la un preţ recomandat de 249 Euro.

Specificaţii tehnice – Philips 221S6QUMB USB Docking LCD Monitor

LCD panel type, size AH-IPS LCD, 21.5 inch / 54.6 cm
Backlighting technology W-LED
Optimum resolution 1920 x 1080 @ 60 Hz
Viewing angle 178º (H) / 178º (V), @ C/R > 10
Brightness 250 cd/m²
Display colors 16.7 m
USB Connectivity ·         USB: USB 2.0 x 3·         Signal Input: USB 2.0 upstream·         Audio In/Out: through USB

·         RJ45: through USB

·         Microphone in: through USB

·         Headphone out: through USB

Convenience ·         Built-in Speakers: 2 W x 2·         Other convenience: Kensington lock, VESA mount (100x100mm)
Stand ·         Height adjustment: 110 mm·         Pivot: 90 degree·         Swivel: -75/75 degree

·         Tilt: -5/20 degree

Sustainability ·         Environmental and energy: EnergyStar 6.0, RoHS·         Recyclable packaging material: 100 %·         Specific Substances: PVC / BFR free housing,

·         Mercury free, Lead free

Compliance and standards Regulatory Approvals: CE Mark, FCC Class B, SEMKO, cETLus, CU-EAC, TUV/GS, TUV Ergo, EPA, PSB, WEEE, C-tick, UKRAINIAN, CECP, PSE, KC, ICES-003, E-standby, J-MOSS, VCC
Cabinet ·         Front bezel: Black·         Rear cover: Black·         Foot: Black

·         Finish: Texture

 

Despre MMD:

MMD este o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. MMD distribuie şi comercializează exclusiv display-uri LCD Philips în întreaga lume. Combinând calităţile brandului Philips cu expertiza în producţia display-urilor a TPV, MMD urmează o strategie rapidă şi eficientă pentru a lansa produse inovative pe piaţă. MMD conduce piețele din Europa de Vest, Orientul Mijlociu și Africa de la sediul central din Amsterdam. Estul Europei și CIS sunt susținute de la sediul din Praga. Prin reţeaua de parteneri locali, MMD colaborează cu toţi marii distribuitori IT din Europa. Centrele de design şi dezvoltare ale companiei sunt situate în Taiwan.

București, 27.05.2015: MMD

Hits: 1

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: