Sharp lansează afişajele profesionale Full HD cu media player USB integrat

Din octombrie, noua gamă Sharp PN-Y de monitoare LED cu iluminare pe margine şi player media USB integrat este disponibilă în toată Europa. Afişajele pot reda clipuri video şi imagini plasate în coadă într-o listă de „redare automată”, fără a fi ataşate la o reţea, ceea ce le face ideale pentru aplicaţiile de semnalistică. Uşor de utilizat, rezistentă şi accesibilă, seria PN-Y este disponibilă în patru dimensiuni, de la 32″ la 55″.

PN-Y555_input_output_terminals

”Răspunde, unei cereri noi a pieţei pentru soluţii de semnalistică mai simple, mai accesibile şi fiabile, cu afişaje profesionale robuste şi de înaltă calitate, care nu necesită asistenţă tehnică pentru a funcţiona. Observăm că seria PN-Y aduce beneficii magazinelor independente fără asistenţă IT şi chiar şi corporaţiilor mari sau muzeelor care necesită semnalistică pentru zonele de recepţie”, este de părere Michael Bailly, Director de Marketing şi Planificarea Produsului pentru Europa.

Seria PN-Y este disponibilă la dimensiuni de 55″ (PN-Y555), 47″ (PN-Y475), 42″ (PN-Y425) şi 32″ (PN-Y325) şi include o gamă completă de conexiuni pentru PC şi alte conexiuni de tip video, inclusiv HDMI, DV-I şi D-Sub. Folosind ieşirea DV-I, utilizatorii pot afişa în lanţ conţinutul de la o singură sursă pe maximum cinci afişaje simultan.

Fiecare model oferă rezoluţie Full HD (1920 x 1080), susţinută de un nivel ridicat de luminozitate şi contrast, ceea ce asigură o calitate excelentă a imaginii. Monitoarele LED subţiri cu iluminare din fundal asigură calitatea şi uniformitatea culorilor, chiar şi la unghiuri ample de vizualizare, în orice mediu profesional.

PN-Y555_foodhall

Menţinând atenţia asupra conţinutului, seria PN-Y este proiectată robust, dar elegant cu o ramă subţire. Afişajele sunt extrem de durabile şi pot funcţiona pe perioade lungi atât în cazul instalării pe orizontală, cât şi pe verticală (până la 24 de ore pe zi, 7 zile din 7 pentru modelul de 32″), datorită unui sistem de răcire anti-praf, combinat cu un senzor de temperatură.
Afişajele PN-Y sunt uşor de integrat în aplicaţii mai mari de semnalistică. Sunt concepute luând în calcul integratorii de sisteme, setul lor complet de interfeţe de intrare a semnalului, capacitate de control la distanţă Full LAN şi RS232C şi numeroase funcţii profesionale, inclusiv funcţia de împărţire a ecranului, clonarea afişajului şi difuzoarele puternice încorporate contribuie la configurarea simplă a afişajelor.

București, 16 octombrie, 2014 – Sharp

Visits: 1

Lasă un răspuns