Maguay va participa la Dreamhack Masters Bucharest 2014

Cel mai important eveniment de gaming al acestei toamne, DreamHack Masters Bucharest 2014 (31 octombrie – 2 noiembrie), organizat de Computer Games, se bucura de sustinerea companiei Maguay, cel mai important producator autohton de PC-uri de gaming.

DreamHack 2014_1

Organizat anual incepand cu 2012, DreamHack Bucharest aduce in Romania cei mai buni jucatori profesionisti din intreaga lume, in turnee unde fanii pot sa-i urmareasca in actiune pe scena sau chiar in zona de turneu.
Inca de la prima participare la DreamHack, standul Maguay a atras un numar impresionant de vizitatori care au dorit sa testeze desktop-urile si laptop-urile de gaming Maguay, iar feedback-ul privind experienta de joc a fost mai mult decat pozitiv.

„Participam pentru a treia oara la DreamHack in calitate de partener oficial. La ultimele doua editii sistemele de gaming Maguay au fost folosite atat de catre echipa Computer Games cat si de partenerul Logitech, care a organizat competitii cu premii in cadrul standului sau. De aceasta data insa, pe langa showcase-ul in care vom prezenta cele mai tari sisteme de gaming din Romania, vom organiza si noi o sectiune de joc, unde vizitatorii nostri vor putea castiga premii interesante, jucand titlurile preferate.” a declarat Costel Mazilu, Brand Development Manager, Maguay.

DreamHack 2014_2

In cadrul evenimentului, Maguay va prezenta noua linie de sisteme de gaming Maguay GamePower, bazate pe cele mai noi procesoare Intel Haswell-E si cea de-a noua generatie nVIDIA GeForce GTX. Ca de fiecare data, specialistii Maguay vor ajuta gamerii interesati de achizitia unui sistem Maguay sa isi realizeze configuratia ideala, in functie de bugetul si necesitatile lor. De asemenea, pentru sistemele achizitionate prin intermediul configuratorului DOMO – domo.ro/configurator, toti vizitatorii vor beneficia de un DISCOUNT SPECIAL DE 10%.

Mai mult, Maguay va organiza si tombola mult asteptata de vizitatorii de la DreamHack, unde acestia pot castiga numeroase premii, oferite de partenerii DOMO, ASUS si Kingston.

Bucuresti, 16 octombrie 2014 – Maguay

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: