Sharp AQUOS 3D LED ajung în magazine în luna septembrie

LE771-frontalSharp își lărgește oferta în segmentul de 42, respectiv 50 de inch și aduce în magazine, începând din luna septembrie, cele mai noi modele de televizoare 3D LED AQUOS. Este vorba de seriile LE756, LE758, LE759, alături de LE771 şi LE772 echipate cu o gamă largă de soluţii care garantează o calitate înaltă a imaginii. Așa cum și-a obișnuit clienții, noile modele de televizoare Sharp se disting și printr-un design elegant.

Noile modele AQUOS 3D LED asigură o redare fluentă a scenelor dinamice prin nivelarea neclarității obiectelor în mișcare grație tehnologieide iluminare activă Active Motion 300 Hz pe care o încoporează. Active Motion 300 Hz garantează, de asemenea și o foarte bună redare a scenelor care se schimbă rapid.

Noile modele Sharp AQUOS 3D LED, cu ecrane de 42 și 50 de inch, se caracterizează printr-un design elegant. Ecranul este înconjurat de un cadru foarte subţire care se completează armonios cu suportul rotativ executat din aluminiu. În cazul seriilor LE756, LE758, LE759, culoarea cadrului este neagră, în timp ce cadrul seriilor LE771 şi LE772 este de culoarea titanului.

LE771-right

Seriile noi ale Sharp AQUOS 3D LED oferă și posibilitatea unei conexiuni complete printr-un wi-fi încoporat. De asemenea, pot fi folosite cu ajutorul unui dispozitiv mobil prin aplicaţia Sharp Smart Remote sau cu ajutorul oricărei tastaturi USB HID (Human Interface Device). Tehnologia DMR (Digital Media Renderer) înlesnește utilizatorilor redarea on-line a fotografiilor, filmelor şi înregistrărilor audio sau înregistrate pe smartphone şi tablete – atât pe sistemele iOS precum şi Android. Suplimentar, tehnologia Miracast permite posesorilor de dispozitive cu sistem Android multiplicarea imaginilor din smartphone sau tabletă direct pe televizor. Astfel, materialele multimedia, jocurile sau Skype-ul pot fi accesate comod și pe marele ecran Sharp.

Seriile LE771 şi LE772 vin echipate și cu o telecomandă giroscopică avansată – Air-Mouse.

Noile serii ale televizoarelor Sharp AQUOS 3D LED pot fi considerate serii gemene. Diferă doar culoarea cadrului și tipurile de tunere HD încorporate.Astfel, seria LE756 a fost echipată cu tuner HD – DVB-T/DVB-C, seria LE758, LE771 cu tuner HD – DVB-T2/DVB-T/DVB-C, iar seria LE759, LE772 oferă tuner HD – DVB-T/DVB-C/DVB-S/S2.

Televizoarele vor fi livrate cu patru perechi de ochelari 3D.

București, 4 septembrie, 2014 – Sharp

Visits: 2

Lasă un răspuns