Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 de pe care utilizatorii vor putea tasta pe trei dispozitive

Logitech lansează Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480, prima tastatură de birou concepută pentru utilizarea pe trei dispozitive, indiferent de platforma de operare. Utilizatorii pot edita un text pe computer ca apoi, la o simplă apăsare a tastei Easy-Switch, să poată răspunde unui mesaj primit pe smartphone sau să creeze o postare pe Facebook de pe tabletă. Tastatura universală se poate conecta dintr-odată la trei dispozitive wireless Bluetooth, indiferent dacă utilizatorul foloseşte Windows, Mac sau Chrome OS, o tabletă, un smartphone Android sau iOS.

image002

“Nevoile de tastare au evoluat, utilizatorii folosind mai multe dispozitive şi deseori, două sau trei sisteme de operare diferite,” a precizat Charlotte Johs, vice preşedinte global al segmentului de periferice de computer în cadrul Logitech.“ Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 îi ajută pe oameni să lucreze, să creeze sau să comunice rapid şi confortabil, indiferent de dispozitivul sau platforma utilizate.”

Utilizatorii pot tasta pe tastatura full-size ce dispune de un layout familiar şi de toate tastele-scurtătură pe care aceştia le folosesc în mod curent. Suportul stabil menţine telefonul sau tableta într-un unghi convenabil pentru utilizator.

Preţ şi disponibilitate

Logitech Bluetooth Multi-Device Keyboard K480 va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2014 la un preţ recomandat de 49,99 Euro.

NEWARK, California – 5 septembrie 2014 – Logitech

Visits: 0

Lasă un răspuns