Sărbători fericite alături de Sanohepatic® Digestie!

Aștepți cu nerăbdare Crăciunul? Aceste zile festive sunt pentru mulți dintre noi un moment de respiro diferit de celelalte pe care le avem de-a lungul anului. Este o perioadă în care ne relaxăm și sărbătorim succesele înregistrate pe parcursul  anului, ne revedem cu persoanele dragi, mergem la petreceri ori în excursii la munte, dar în care stăm mai mult timp la interior și savurăm mult așteptatele delicatese de sezon. Iar pentru că, în anotimpul rece,  organismul nostru ne solicită alimente mai bogate în calorii, nu rezistăm întotdeauna tentației de a mânca în exces.

Dincolo de plăcerea gustului, porțiile generoase sau mesele mai dese pe parcursul zilelor de sărbătoare, pot avea consecințe mai puțin plăcute asupra sănătății noastre. Această abundență de alimente gustoase și consumul lor în exces ne pot afecta atât pe termen lung, cât și pe termen scurt starea generală de sănătate sau starea de bine de zi cu zi, prin creșterea în greutate, tulburări de somn sau disconfort gastric și intestinal. În plus, sunt solicitate suplimentar nu doar funcțiile stomaculului și ale intestinelor, cât și cele biliare și ale ficatului, motiv pentru care ne putem confrunta cu diverse dezechilibre în organism și manifestări neplăcute.

Deoarece mulți dintre noi am experimentat efectele excesului alimentar în preajma Crăciunului, evitarea acestuia este un obiectiv deseori propus, dar uneori dificil de atins. Bucuria conectării cu familia și prietenii în jurul meselor bogate, ne face să uităm de strategiile noastre de a servi porții mai mici sau de a asculta semnalele de sațietate ale organismului. Din acest motiv este bine să avem mereu la îndemână Sanohepatic® Digestie!

Cu ajutorul Sanohepatic® Digestie vei reuși să te bucuri de toate deliciile de sezon și să îi oferi organismului tău suportul necesar, pentru o stare de bine. Asocierea de ingrediente din compoziția sa este de un real ajutor întregului aparat digestiv, a funcției hepatice, biliare și a tractului digestiv! Atât colina, cât și curcuma au dublu rol, motiv pentru care sunt deosebit de valoroase pentru organism. Colina contribuie la menținerea funcției normale a ficatului și la metabolismul normal al lipidelor și homocisteinei, iar curcuma vine în completare și susține atât funcția hepatică și biliară, cât și o mai bună digestie a grăsimilor. În combinație cu extractele de mușețel și anghinare, curcuma sprijină așadar digestia și contribuie la confortul digestiv. Iar pentru a garanta senzație de bine după fiecare masă, asocierea de extract de fenicul, mentă și mușețel din compoziția Sanohepatic® Digestie contribuie la o digestie normală și la evitarea tulburărilor digestive ușoare, cum este senzația de sațietate și distensia abdominală.

Planificarea vacanței de Crăciun va include anul acesta un plus de relaxare! Acum știi că, pe lângă strategia de a adopta un comportament alimentar echilibrat, ai alături suportul esențial al  Sanohepatic® Digestie pe parcursul zilelor festive în care vrei să guști din toate bunătățile preferate.

Visits: 0

Lasă un răspuns