Binance Binance Pay impulsionează utilizarea zilnică a criptomonedelor în România, prin parteneriatul cu Blackcatcard

Binance Pay, un serviciu de plăți prin criptomonede susținut de Binance, anunță parteneriatul cu banca online Blackcatcard. Parteneriatul extinde capacitatea utilizatorilor din România de a efectua achiziții de zi cu zi cu criptomonede, avansând obiectivul Binance de a amplifica libertatea financiară și de a promova adoptarea mondială a activelor digitale.

Utilizatorii Binance pot, de acum, să transfere cu ușurință activele lor direct în propriile conturi Blackcatcard, convertind USDT în EUR automat în doar câteva clicuri. În plus, aceste fonduri pot fi utilizate pentru achiziționarea de bunuri și servicii atât online, cât și offline, cu ajutorul Blackcatcard.

Acest proces simplu este optim pentru entuziaștii criptomonedelor care doresc tranzacții rapide și simple și oferă servicii bancare mobile concepute pentru utilizatorii de criptomonede, carduri de plată și un cont IBAN personal. Tranziția lină de la criptomonede la euro economisește timp și bani, iar utilizatorii își pot folosi activele digitale instantaneu pentru plățile de zi cu zi, simplificând viața într-un mod cu totul nou.

În urma parteneriatului, Binance Pay și Blackcatcard oferă utilizatorilor o serie de beneficia suplimentare. Binance Pay și Blackcatcard oferă un card de plată gratuit locuitorilor din țările SEE, fără costuri suplimentare de emitere. Mai mult, cardul poate fi livrat gratuit oriunde în lume, indiferent de domiciliul confirmat al utilizatorului.

De asemenea, utilizatorii primesc un cont IBAN personalizat pentru gestionarea operațiunilor financiare zilnice, inclusiv trimiterea și primirea de plăți, gratuit. Plățile SEPA sunt disponibile, în prezent, și acoperă atât tranzacțiile interne, cât și cele externe. În plus, Blackcatcard oferă utilizatorilor o recompensă* de 4% pe an, care îi îndreptățește să primească o anumită sumă de bani în conturile lor la sfârșitul fiecărei luni, cu condiția să îndeplinească anumite cerințe – o rambursare de 0,5% la toate achizițiile cu cardul, o rambursare de 2% la Amazon și o rambursare de 5% la Google Play*.

Pentru a accesa funcționalitatea, clienții trebuie, mai întâi, să își creeze un cont Binance și să treacă cu succes de un control de identitate complet (KYC) folosind fie un pașaport, fie un permis de conducere. După aceasta, utilizatorii trebuie să se autentifice prin aplicația mobilă Blackcatcard și să respecte instrucțiunile furnizate în ghid (www.binance.com/ro/events/blackcatcard). Dacă aceștia încă nu au un cont Blackcatcard, ar trebui să se înregistreze pe site-ul oficial. Realimentarea soldului Blackcatcard prin Binance Pay se poate face doar prin conversia USDT în EUR.

Igor Koroshev, CMO Blackcatcard, a declarat: „Colaborarea dintre Blackcatcard și Binance Pay este un nou pas spre transformarea bancară în era digitală. Datorită eforturilor noastre combinate, clienții noștri pot acum utiliza criptomonedele ca soluție de plată pentru cheltuieli de zi cu zi, dar și să se bucure de fiabilitatea banilor convenționali”.

„Colaborarea cu Blackcatcard reprezintă încă o etapă importantă în furnizarea unor noi metode de plată cu criptomonede prin Binance Pay utilizatorilor noștri. Ne străduim constant să inovăm și să oferim soluții revoluționare, care să permită utilizarea zilnică a criptomonedelor”, a declarat Kyrilo Khomyakov, Director Regional Binance pentru CEE și Asia Centrală. „În viziunea noastră, toată lumea ar trebui să aibă libertatea de a-și gestiona și utiliza finanţele, oricând și oriunde. Fiți siguri că vom lucra neîncetat pentru a simplifica utilizarea criptomonedelor și pentru a extinde libertatea financiară la toți utilizatorii Binance.”

Blackcatcard va fi disponibil utilizatorilor Binance din România, dar și din Cehia, Ungaria, Estonia și Letonia.

Visits: 0

Lasă un răspuns