Sărbători cu Telekom: beneficii pe viață pentru clienții cu abonamente de servicii mobile

  • Clienții Telekom cu abonamente de servicii mobile primesc gratuit 1GB trafic de date la viteză 4G pe lună, pe viață, inclusiv pentru membrii familiei
  • Pachetul TV Online Complet este oferit gratuit timp de 6 luni
  • Telefonul Huawei P8 Lite este disponibil la 1 Leu pentru clienții care se portează în rețeaua Telekom și optează pentru abonamentul Mobil L, pe o perioadă de doi ani

De sărbători, Telekom lansează o ofertă specială pentru clienţii care au abonamente de servicii mobile: 1GB trafic de date la viteză 4G în fiecare lună, pe viață, inclusiv tuturor membrilor familiei. Bonusul se acordă clienților noi și existenți care în perioada 16 noiembrie 2015 – 15 ianuarie 2016 îşi achiziţionează un telefon la activarea sau reînnoirea unui contract pe o perioadă de 24 de luni cu unul dintre planurile tarifare din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promoțional.

Telekom_Net_Infinit

Şi pentru că bucuriile se împart cu cei dragi, toate numerele activate de același titular pe un singur cont primesc bonusul în mod automat. Așadar, întreaga familie beneficiază de internet la viteză 4G, în fiecare lună, pe perioada contractuală, inclusiv după expirarea acesteia, până la momentul reînnoirii contractului. În cazul în care utilizatorii nu deţin o cartelă 4G, aceştia vor primi una, gratuit, pentru a beneficia de bonus.

Mai mult, sărbătorile de iarnă aduc abonaţilor Telekom o experiență TV cu adevărat interactivă cu pachetul TV Online Complet oferit gratuit în primele șase luni la încheierea unui contract nou sau reînnoirea acestuia pe o perioadă de 24 de luni, cu unul din abonamentele din portofoliul Telekom Mobil sau planul Nelimitat L Promoțional.

Cu pachetul TV Online Complet clienții au acces la conținut TV variat, pentru zilele friguroase de iarnă petrecute acasă, şi nu numai: emisiuni TV, competiții sportive, filme independente, filme de festival, desene animate și seriale. Extraopțiunile incluse în pachetul TV Online Complet sunt: Canale TV Online, Dolce Sport Online, Mubi, Disney Movies on Demand, Picture Box și Voyo.

Pentru a avea acces la conținutul de televiziune, clienții Telekom trebuie să își activeze gratuit serviciul Telekom TV Web & Mobile din secțiunea Extraopțiuni din contul MyAccount. Traficul de date realizat utilizând pachetul TV Online Complet nu va fi tarifat. Extraopțiunea se va dezactiva automat după primele șase luni, iar reactivarea acesteia se va putea face contra-cost (10.90EUR + TVA/lună).

În plus, Telekom a pregătit o ofertă specială şi pentru cei care îşi portează numărul de telefon în reţeaua Telekom: până pe 15 ianuarie 2016, aceştia pot achiziționa smartphone-ul Huawei P8 Lite la numai 1 Leu împreună cu abonamentul Mobil L încheiat pe o perioadă de doi ani. Abonamentul Mobil L include minute și SMS nelimitate în rețea, 2GB trafic de date și 100 minute în Roaming UE.

Despre Telekom Romania

Telekom Romania este un brand dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii.

Prin noul concept comercial MagentaONE lansat pe piaţă, Telekom Romania oferă pachete integrate de servicii fix-mobil într-o formă simplificată, adresate atât clienţilor persoane fizice, cât şi clienţilor companii, precum și un timp de preluare preferențial de 10 secunde în call center. MagentaONE înseamnă un singur loc pentru toate serviciile de comunicaţii necesare: un singur Call Center, o singură factură, o singură aplicaţie MyAccount (inclusiv o aplicaţie pe mobil). Clienţii beneficiază astfel de o experiență completă şi inedită: servicii de voce și date mobile 3G și 4G, telefonie fixă tradițională, internet fix de până la 1Gbps și televiziune prin mai multe tehnologii, inclusiv televiziune interactivă (IPTV), precum și conținut de calitate și exclusivități – toate disponibile pe platforma Telekom TV. De asemenea, MagentaONE consolidează poziția Telekom Romania de lider în furnizarea de soluții complete de telecomunicații și IT&C, pentru companiile din România, indiferent de dimensiunea lor.

La finalul lunii septembrie 2015, peste 160.000 de clienţi au ales pachetele integrate de la Telekom Romania şi au devenit parte din universul MagentaONE.

Brand-ul Telekom Romania este prezent pe piața românească din 2014, după rebranding-ul comun al Romtelecom și COSMOTE România.

Telekom Romania este un brand care aparține Deutsche Telekom, una dintre companiile de top la nivel mondial, cu peste 151 milioane de clienți pentru servicii mobile, 30 milioane de linii fixe și peste 17 milioane linii broadband (la 31 decembrie 2014). Grupul oferă produse și servicii fixe, comunicare mobilă, Internet și IPTV pentru consumatori și soluții IT&C pentru clienți din mediul de business. Deutsche Telekom este prezent în peste 50 de țări și are circa 228.000 angajați la nivel mondial. Grupul a generat venituri de 62,7 miliarde euro în anul financiar 2014 – mai mult de 60% din această valoare în afara Germaniei.

Telekom Romania – 19 noiembrie 2015

Visits: 5

Lasă un răspuns