Sănătate, confort și eficiență: monitoarele ergonomice E2276VWM6 & E2476VWM6 de la AOC pun pe primul loc utilizatorii

Odată cu creșterea exigențelor pe care utilizatorii le au față de monitoarele pe care le folosesc, ultimele generații de modele AOC oferă un număr impresionant de caracteristici: de la cele care contribuie la protejarea ochilor, a spatelui și a gâtului, la tehnologiile ce oferă o experiență de vizualizare fără cusur. Pentru că tot mai mulți utilizatori adoptă un stil de viață digitalizat, AOC întâmpină nevoile acestora și integrează aceste calități în toate modelele sale, indiferent de categoria din care fac parte.

q2770Pqu_front_liquid_design_pivot_72dpi_mailing

Mai multă ergonomie, prin grija pentru sănătate

Oferind o gamă variată de funcții ergonomice în spațiul de lucru, angajatorii pot oferi astfel cele mai bune condiții la locul de muncă. Multe dintre aceste funcții își propun să maximizeze productivitatea și să protejeze sănătatea utilizatorilor, reducând oboseala și disconfortul. Din acest motiv, majoritatea monitoarelor AOC dispune de o gamă extinsă de funcții ergonomice. De exemplu, funcția de pivotare permite utilizatorului să rotească panoul la 90°, din modul landscape, în modul portrait. În plus, atunci când monitorul se află în modul portrait, o lungime mai mare a textului poate fi expusă, ceea ce duce la eliminarea scrolling-ului în interiorul documentului.

Pentru a obține unghiul corect pentru o vizulizare optimă, poate fi de ajutor ca monitorul să fie rotit, astfel încât linia de vizualizare a utilizatorului să fie cât se poate de perpendiculară pe suprafața ecranului. Atunci când mai mulți utilizatori privesc la același ecran, ajustarea pivotului poate maximiza lizibilitatea pentru toți cei prezenți – potrivit pentru lucru în echipă.

Reglarea înălțimii de până la 130 mm este o altă funcție ce contribuie la maximizarea confortului și a productivității. Prin ajustarea înălțimii monitorului, utilizatorii pot alinia ecranul cu propria înălțime, adaptând poziția acestuia la situațiile de lucru sau preferințele individuale. Această funcție poate ajuta la evitarea problemelor de sănătate precum cele care afectează gâtul, spatele sau umerii.

Aceste funcții ergonomice sunt practice atunci când vine vorba de a împărți ecranul, de vreme ce spațiile de lucru sunt foarte ușor adaptabile la nevoile utilizatorilor. Mai mult, unele dintre aceste funcții sunt foarte folositoare pentru prezentări rapide în fața clienților sau atunci când cei dragi se strâng în jurul monitorului pentru a privi fotografii din vacanță.

În afara beneficiilor ergonomice, AOC a integrat în două dintre modelele sale (E2276VWM6 și E2476VWM6) funcția Anti-Blue Light. Această tehnologie reduce lumina albastră dăunătoare și previne oboseala ochilor.

Experiență de vizualizare sporită

Cele mai sofisticate monitoare din oferta AOC îndeplinesc cele mai înalte standarde ale utilizatorilor din mediul profesional, dar și ale celor de acasă, beneficiind de tehnologii avansate de vizualizare.

Cu rezoluție Ultra HD (3840 x 2160), monitorul oferă mai mult de 8.29 milioane de pixeli, ceea ce înseamnă de până la patru ori numărul de pixeli al panourilor Full HD. Astfel, tehnologia 4K permite utilizatorilor să se bucure de mult mai multe detalii uimitoare decât până acum.

La fel de important pentru imagini clare este timpul de răspuns al monitorului. Cu cât este mai scurt timpul de răspuns, cu atât utilizatorii vor experimenta mai puțin motion blur. Cu un timp de răspuns de mai puțin de 5 ms, monitoare precum AOC U2868PQU sunt potrivite pentru lucrul cu documentele de tip Office, dar și pentru a privi filme sau videoclipuri, ori pentru a se bucura de jocurile preferate.

Ecrane mai mari, productivitate sporită

Editorii multimedia, analiștii pieței de capital sau utilizatorii obișnuiți ce lucrează în același timp la mai multe sarcini știu care sunt beneficiile monitoarelor cu ecrane mari. Dimensiunile monitoarelor de 28” sau mai mari oferă utilizatorilor confort, minimizând pe cât de mult posibil scrolling-ul sau switch-ul între diferite monitoare.

Pentru pasionații de jocuri sau cei care iubesc filmele, avantajele unui ecran mai mare sunt evidente. Funcțiile „picture-in-picture” și „picture-by-picture”, precum și software-ul inovator Screen+, ce împărte ecranul monitorului în patru panouri individuale și permite utilizatorilor să privească simultan imagini din diferite surse, se regăsesc în cerințele celor mai mulți utilizatori. Astfel, cu cât este mai mare ecranul, cu atât este mai potrivit pentru multitasking. Un astfel de monitor, ce însumează toate funcțiile menționate, este AOC U2477PQU – cu o dimensiune de 34”, acesta este cel mai mare monitor de la AOC.

„Clienții noștri ne spun că flexibilitatea din punct de vedere ergonomic, ecranele mari și funcțiile de protecție a ochilor contribuie la o experiență de divertisment fără cusur, productivitate sporită, angajați mai satisfăcuți, precum și la reducerea oboselii. Acest lucru presupune ca utilizatorii să realizeze care este, de fapt, diferența între ecrane. Altfel spus, a investi într-un monitor AOC, cu un raport foarte bun calitate-preț, este o investiție în calitatea vieții la toate nivelele”, spune Thomas Schade, Vice Președinte EMEA al AOC.

Amsterdam, 12 martie 2015 – AOC

Visits: 0

Lasă un răspuns