Alienware stârneşte entuziasmul la PAX East cu demo-uri exclusive şi efecte luminoase revoluţionare

Zeci de mii de entuziaşti vin în fiecare an la PAX East, unul din cele mai mari evenimente de gaming din America de Nord. Pentru aceşti gameri, ca şi pentru comunitate în general, Alienware nu s-a prezentat cu mâna goală. Au fost dezvăluite noi detalii legate de parteneriatul Alienware cu Valve și s-a stabilit un nou standard în industrie cu efectele luminoase AlienFX.

d

Valve Steam Controller în standul Alienware la PAX East

Valve a anunţat că noul şi revoluţionarul produs Steam Controller al companiei va fi disponibil spre achiziţionare din noiembrie 2015. Alienware a oferit, pentru prima dată, acces public la noul controller; participanţii la PAX East care au trecut pe la standul Alienware s-au numărat printre primii beneficiari de demonstraţii live ale produsului. Steam Controller va fi echipat cu Alienware Steam Machine, dotat cu grafică NVIDIA® GeForce® GTX GPU 2GB GDDR5 şi procesoare Intel® Core. Performanţele Alienware şi inovaţia Valve se combină pentru a face gaming-ul de mare performanţă HD disponibil pentru mai bine de 980 de titluri de jocuri din masiva bibliotecă Steam, toate generând experienţe fără precedent cu consola de joc.

Aceleaşi performanţe impresionante, combinate cu funcţionalitatea deplină tip desktop, pot fi regăsite în Alienware Alpha rulând pe platforma Windows. Deoarece aceste sisteme sunt deja Steam Machine ready, deţinătorii de Alienware Alpha pot converti fără probleme sistemul SteamOS pe consola lor începând cu luna noiembrie, când acesta va fi lansat spre comercializare. Această tranziţie simplă nu va lăsa utilizatorii fără garanţiile de care dispun acum, şi ambele sisteme de operare vor fi la îndemâna lor și vor decide care experienţă din cele două li se potriveşte mai bine.

Alienware Steam Machine bazat pe Linux va avea preţuri pornind de la 479 USD. Cu acelaşi model entry level de 479 USD s-au efectuat demonstraţii la standul Valve de la GDC, rulând CS:GO la 120FPS.

AlienFX aprinde culorile vii pentru peste 100 de titluri de jocuri

AlienFX permite utilizatorilor să-şi personalizeze sistemele Alienware prin ajustarea culorilor LED, precum şi prin setările de efecte speciale. Luminile vor pulsa, vor genera efecte stroboscopice şi se vor schimba pe baza scenariului jocului, ceea ce va genera o experienţă de joc revoluţionară, complet croită pe stilul personal al gamerului. Alienware lucrează îndeaproape cu dezvoltatori de jocuri pentru a integra AlienFX în titluri de jocuri de top, precum Dying Light, Shadow of Mordor şi The Talos Principle. AlienFX este acum integrat în 104 de titluri şi aplicaţii de jocuri iar acest număr creşte continuu.

11.03.2015 – Dell

Views: 0

One thought on “Alienware stârneşte entuziasmul la PAX East cu demo-uri exclusive şi efecte luminoase revoluţionare

Lasă un răspuns