Samsung prezintă noua serie SUHD TV 2016

Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în producția de televizoare în ultimii 10 ani, a prezentat la CES 2016 noua serie de televizoare SUHD.

Televizoarele Samsung SUHD 2016 oferă o calitate a imaginii de neegalat datorită ecranului Quantum dot, fiind primele modele curbate cu un design unic, fără ramă, și cu un aspect elegant din orice unghi.
Acestea introduc o nouă experiență smart de utilizare, fiind mai ușor pentru utilizatori să acceseze tot conținutul de divertisment dint-un singur loc. În plus, noile televizoare SUHD 2016 sunt compatibile cu tehnologia IoT, astfel că televizorul devine centrul de control pentru întreaga casă inteligentă.

2016 SUHD TV (1)

„Noile televizoare SUHD reprezintă una din realizările noastre importante înmaterie de inovație, care contează cel mai mult pentru utilizatorii noștri, pentru că oferă cea mai bună calitate a imaginii pentru acasă”, spune Hyun Suk Kim, președinte Visual Display Business pentru Samsung Electronics. „În 2016, mergem mai departe pentru a oferi o sinergie remarcabilă de design, inginerie și artă.”

Samsung SUHD TV cu ecran Quantum dot pentru calitate de neegalat a imaginii
Noile televizoare Samsung SUHD 2016 încorporează un ecran de 10 biți Quantum dot, singura tehnologie care nu conține cadmiu. Acestea redau imagini realiste, cu luminozitate și contrast impresionante și culori vii.

Cei mai mulți dintre utilizatorii americani urmăresc emisiuni sau filme la televizor cu lumina aprinsă (86% în zilele lucrătoare ale săptămânii, 85% în weekend-uri) și foarte puțini preferă întunericul atunci când stau în fața ecranului (14% în zilele lucrătoare ale săptămânii și 15% în weekend-uri), conform unui studiu de piață*. Astfel, Samsung a creat noile televizoare SUHD pentru a oferi o experiență optimă de vizionare indiferent de nivelul de luminozitate din încăpere.

Toate modelele Samsung SUHD de anul acesta oferă o experiență premium High Dynamic Range,cu un nivel minim de 1.000 de niți HDR, pentru a profita de un contrast superior. Mai mult, noile modele integrează și tehnologia Ultra Black, ce reduce semnificativ reflecția luminii, îmbunătățind calitatea imaginii. Inspirată din natură, tehnologia Ultra Black absoarbe lumina naturală conform aceluiași principiu prin care ochii fluturelui îi permit acestuia să vadă mai bine noaptea.

2016 SUHD TV (2)

Design 360 pentru transpunere în acțiune
La patru ani după lansarea primului televizor cu ecran curbat, Samsung lansează primul televizor curbat fără ramă, modelul SUHD KS9500, care oferă o experiență intensă de vizionare.

Fiind fără ramă, atenția privitorului este concentrată asupra a ceea ce contează cel mai mult – conținutul captivant afișat pe ecran. Pentru realizarea acestui design, Samsung a luat în considerarea eliminarea tuturor elementelor care nu erau necesare, chiar și eliminarea elementelor plasate pe carcasa din spate, astfel încât să creeze un produs cu un design superb din orice unghi.

Divertisment nelimitat
Prin integrarea sistemului de operare Tizen, Samsung Smart TV 2016 facilitează accesul la conținutul preferat, precumși alte servicii, filme sau jocuri, toate într-un singur loc.

• Noul Smart Hub – Samsung Smart Hub 2016 este dezvoltat astfel încât să le ofere utilizatorilor acces simplu la conținutul favorit, într-un singur loc. Programe live, VOD (Video on demad), jocuri și chiar meniul care apare pe ecran permite accesul la programele preferate imediat ce televizorul a fost deschis.
• Telecomanda Samsung Smart Control– Noile Smart TV-uri Samsung elimină necesitatea de a folosi mai multe telecomenzi. Televizorul recunoaște automat tipul de set-top-box, consolă, dispozitiv VOD sau sistem home theater conectat. Astfel, utilizatorul poate controla toate dispozitivele externe doar cu o singură telecomandă, fără niciun alt proces de instalare.
• Gaming fără consolă –Utilizatorii au acces la cea mai realistă experiență de gaming disponibilă pe un ecran de mari dimensiuni fără a avea nevoie de o consolă. Peste 500 de jocuri pot fi descărcate sau rulate direct pe Smart TV. Noile titluri PlayStationTMNow includ Assassin’s Creed III, Batman: Arkham Origins, The LEGO Movieși multe altele.
• Serviciul EXTRA – Apăsând butonul EXTRA disponibil pe telecomanda Samsung Smart Control, pe ecran sunt afișate informații care au legătură cu conținutul afișat. Utilizatorii pot verifica profilele jucătorilor și statistici în timpul transmisiunilor sportive, informații despre actorii din filmele preferate și multe altele.
• Smart View–Aplicația pentru mobilSamsung Smart View le oferă utilizatorilor posibilitatea de a împărtăși instantaneu conținut cu familia. Aplicația Smart View actualizată este acum compatibilă nu doar cu dispozitivele Samsung Galaxy, ciși cu cele cu sistem de operare Andoid și iOS și computere cu sistem de operare Windows. Aplicații cunoscute, inclusiv Accuweather, Crackle, iHeartRatio, M-Go, Plex, Pluto.Tv UFC, Vimeo, YuppTV și multe altele sunt de asemenea compatibile cu Smart View.
• Mai mult acces la conținut– Streaming-ul de filme UHD și emisiuni TV prin platfomele Amazon, M-Go sau Netflix și accesarea aplicațiilor precum YouTube nu a fost nicând mai ușoară. Tehnologiile UHD dezvoltate de NeuLion vor permite streaming-ul live de evenimente sportive la calitate UHD. Utilizatorii pot conecta noul Blu-Ray Player HD prin portul HDMI (2.0) pentru acces la filme UHD cu tehnologia HDR. Accesul direct la programe live furnizate de Dish și Time Warner este de asemenea simplificat.

Televizorul devine centrul de comandă al casei conectate
Toate televizoare SUHD 2015 dispun de tehnologia IoT hub, dezvoltată de Samsung împreună cu Smart Things. SUHD TV-ul se poate conecta și poate controla peste 200 de dispozitive compatibile cu Smart Things – fie că vrei să vezi cine sună la ușă, să încui ușa sau să închizi lumina, totul din fața ecranului.

Totodată, noile funcții îmbunătățesc experiența de divertisment oferindu-le utilizatorilor posibilitatea să programeze anumite setări pentru vizionarea de filme, să activeze sound bar-ul și sistemul surround în timp ce urmărescun anumit conținut pe TV – redefinind conceptul „smart”. Pentru compatibilitate integrală cu dispozitivele SmartThings este necesar adaptorul USB SmartThings Extend.

Primul Blu-ray player Samsung Ultra HD
Samsung a prezentat și primul Blu-ray Player Ultra HD, UBD-K8500. Modelul are un design elegant, curbat și este compatibil cu tehnologia HDR, ce oferă o rezoluție de patru ori mai mare și de 64 de ori mai multe detalii de culoare comparativ cu un Blu-ray player obișnuit.

Când este sincronizat cu un televizor Samsung SUHD cu display Quantum dot, acesta oferă o imagine la o calitate nedisponibilă până acum utilizatorilor. Tehnologia de upscaling îmbunătățește calitatea imaginii pentru conținutul redat din discuri Blu-ray standard, DVD-uri sau CD-uri.

Samsung a încheiat un parteneriat cu studiouri de film de la Hollywood pentru a se asigura că utilizatorii vor beneficia de conținut pe discuri Blu-Ray Ultra HD. În acest an, 20thFox va lansa peste 100 de discuri Ultra HD 4K cu tehnologie HDR, printre care se numără titlurileThe Martian, Peanuts și altele.

* Studiul a fost realizat online în perioada 11-13 Decembrie 2015, folosind GfK Knowledge Panel® pe un panel de 1.020 adulți americani.

Pentru mai multe detalii și imagini, vizitați news.samsung.com/global/samsung-reveals-spectacular-2016-suhd-tv-lineup-to-begin-a-new-decade-of-global-tv-leadership.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.
Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afișaj digital. Suntem lideri al ecosistemului Internet of Things, prin platforma open-source SmartThings, prin gama largă de dispozitive smart și prin colaborarea proactivă cu partenerii din industrie. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe și pentru cele mai noi știri, articole și materiale de presă, vă rugăm să accesați site-ul nostru Samsung Newsroom la news.samsung.com.

București,15 ianuarie 2016 – Samsung Electronics Co., Ltd.,

Visits: 0

Lasă un răspuns