Finala PGL Regional Minor Championship: Europe aduce în România 40 de jucători de CS:GO

La sfarsitul lunii ianuarie, fanii CS:GO din Romania au ocazia sa urmareasca online finalele PGL Regional Minor Championship: Europe, in care se vor confrunta 8 echipe de CS:GO din Europa.

In perioada 29 -31 ianuarie 2016, pe canalul PGL de pe platforma twitch.tv, www.twitch.tv/pgl, vor fi transmise meciurile fazelor finale ale turneului, dotat cu premii totale de 50.000 de dolari.

Calificarile PGL Regional Minor Championship: Europe au adunat peste 2000 de echipe din Europa, care nu au avut ocazia pana acum sa participe la un Major, doar 8 echipe (40 de jucatori) reusind sa-si invinga toti adversarii. Acestea vor sosi la Bucuresti la sfarsitul acestei luni, in noile studiouri PGL, unde vor avea loc confruntarile finale intr-un eveniment LAN.

Patru dintre cei mai buni comentatori si analisti din lume, Matthew ‘Sadokist’ Trivett, Henry ’HenryG’ Greer, Richard Lewis si Joona ’Natu’ Leppanen, vor fi si ei in studiourile PGL din Bucuresti, oferind analize detaliate ale meciurilor.pgl minor groups

Campioana PGL Regional Minor Championship: Europe va fi invitata sa evolueze direct in calificarile pentru urmatorul turneu Major de CS:GO: MLG Columbus 2016.

Echipele participante

·        AliGon

·        Blojexpressen

·        CringeGods

·        CSGO.ONE

·        E-frag

·        HellRaisers

·        LDLC White

·        PENTA Sports

Cele opt echipe sunt impartite in doua grupe, fiecare avand la dispozitie o zi pentru a ajunge in semifinale, urmand ca pe 31 ianuarie cele mai bune echipe sa dispute finala mare.

Grupa A:

  • CG
  • E-frag
  • LDLC White
  • PENTA Sports

Grupa B:

  • AliGon
  • Blojexpressen
  • CSGO.ONE
  • HellRaisers

29 ianuarie – Grupa A

Semifinal #1 – Bo1 – 13:00

Semifinal #2 – Bo1 – 14:30

Lower bracket round 1 – Bo1 – 16:00

Upper bracket final – Bo3 – 17:30

Consolidation final – Bo3 – 21:00

Meciurile din program se desfasoara dupa ora Romaniei

Group B – January 30

Semifinal #1 – Bo1 – 13:00

Semifinal #2 – Bo1 – 14:30

Lower bracket round 1 – Bo1 – 16:00

Upper bracket final – Bo3 – 17:30

Consolidation final – Bo3 – 21:00

Playoff – January 31

Semifinal #1 – Bo3 – 13:00

Semifinal #2 – Bo3 – 16:30

Grand Final  – Bo3 – 21:00

Pentru mai multe informatii legate de PGL Regional Minor Championship: Europe, accesati:

Website: http://minor.pglesports.com

Facebook event: PGL Regional Minor Championship: Europe

PGL Facebook page: www.facebook.com/pglesport

Twitter: www.twitter.com/pglesports

HyperX si Twitch.tv sunt partenerii oficiali ai PGL Regional Minor Championship: EU

Despre PGL

PGL are o experienta de 13 ani in organizarea evenimentelor nationale si internationale de eSports. Prin intermediul parteneriatelor cu organizatii de renume din domeniul sporturilor electronice, PGL a organizat evenimente, turnee si calificari pentru DreamHack, IeSF, WCG, in acelasi timp oferind sustinere pentru sporturile electronice prin numeroase cupe si campionate nationale.

Datorita propriului studio modern, PGL transmite si produce continut in mai multe limbi pentru ligile si evenimentele de sporturi electronice din intreaga lume, printre care DreamHack, The International si IeSF World Championship. In 2015, PGL a organizat, printre altele, doua sezoane pentru propria liga internationala de CS:GO si doua editii DreamHack (Bucuresti si Cluj-Napoca).

PGL organizeaza din 2012 festivalurile DreamHack la nivel national, reusind la cea de-a 6-a editie sa gazduiasca la Cluj-Napoca un turneu Major de CS:GO, Romania alaturandu-se astfel Germaniei, Suediei si Poloniei ca tara organizatoare pentru cel mai prestigios turneu de CS:GO din lume.

 PGL – 15 ianuarie 2015

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: