Samsung prezintă în exclusivitate Galaxy Z Flip6 Olympic Edition cu Galaxy AI, special pentru sportivii prezenți la Jocurile Olimpice și Paralimpice de vară de la Paris

Smartphone-ul personalizat Galaxy Z Flip6 va fi pus la dispoziția a aproape 17.000 de sportivi care vor concura la Paris 2024, îmbunătățindu-le experiența din timpul Jocurilor.

Samsung Electronics Co., Ltd., partener Olimpic și Paralimpic mondial, a prezentat astăzi noul Galaxy Z Flip6 Olympic Edition, conceput în exclusivitate pentru sportivii care concurează anul acesta la Jocurile Olimpice și Paralimpice de la Paris. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition continuă tradiția Samsung de a pune la dispoziție tehnologia de ultimă oră și inovațiile mobile în sprijinul Jocurilor.

Această nouă ediție olimpică este prima care dispune de Galaxy AI și care vine cu o suită completă de servicii exclusive și aplicații utile preinstalate pentru a îmbunătăți experiența sportivilor încă din momentul în care ajung la Paris. În plus, este prima dată când cel mai nou produs Samsung este pus la dispoziția sportivilor înainte de lansarea oficială. Galaxy Z Flip6 va fi în centrul atenției în cadrul Jocurilor, fiind prima ediție olimpică care va avea un rol integral pe podium.

Ediția aceasta se remarcă prin designul compact și versatil al noului Galaxy Z Flip6, într-o culoare galbenă îndrăzneață, decorată cu detalii aurii ce ilustrează inelele olimpice și semilunile paralimpice. Pentru a adăuga un plus de eleganță telefonului, Samsung a încheiat un parteneriat cu Berluti, casa pariziană de lux pentru bărbați, care a creat carcasa exclusivă Flipsuit pentru a se asorta cu ținutele oficiale ale echipei Franței din timpul ceremoniei de deschidere de la Paris. Fabricată din piele Venezia, fiecare carcasă Flipsuit este unică, cu un amestec de culori vibrante inspirat de inelele olimpice care celebrează excelența, solidaritatea și spiritul olimpic.

„Samsung a depășit limitele tehnologiei mobile pentru a sprijini sportivii din cadrul Jocurilor Olimpice și Paralimpice timp de aproape trei decenii”, a declarat Stephanie Choi, EVP & Head of Marketing of Mobile eXperience Business al Samsung Electronics. „Este o onoare să punem la dispoziția sportivilor de la Paris 2024 cea mai nouă inovație Galaxy și să le oferim oportunitatea de a descoperi capacitățile inteligente și puternice ale noului Galaxy Z Flip6, chiar înainte de lansarea oficială pe piață. Suntem încântați să vedem cum tehnologia noastră îmbunătățește experiența sportivilor în timpul Jocurilor – de la stabilirea unor conexiuni profunde, la împărtășirea și crearea amintirilor în Paris și nu numai”.

Îmbunătățirea experienței sportivilor la Paris 2024 cu ajutorul dispozitivelor Galaxy AI

Decizia Samsung de a pune la dispoziția sportivilor de la Paris 2024 noul smartphone Galaxy înainte de lansarea oficială se datorează rolului important al tehnologiei Galaxy AI în accelerarea unei noi ere de comunicare, productivitate și creativitate. Galaxy Z Flip6 Olympic Edition include o serie de inovații utile pentru a ajuta sportivii să trăiască noi experiențe pe parcursul Jocurilor. De asemenea, această ediție introduce următoarele funcții de comunicare Galaxy AI care vor ajuta sportivii din întreaga lume să se conecteze cu ușurință în timp ce se află la Paris:

  • Traducere live – traduce în timp real apelurile telefonice direct pe dispozitiv în 16 limbi diferite și permite sportivilor să converseze în limba maternă atunci când apelează liniile telefonice olimpice și contactele locale. Această funcție este disponibilă în aplicațiile specifice Samsung și aplicații terțe selectate.
  • Interpreter – traduce instantaneu conversațiile fată în față, facilitând discuțiile dintre sportivi și voluntari. Aceștia primesc traducerea în timp real pe ecranul dublu al telefonului.
  • Composer – ajută la redactarea e-mailurilor și a postărilor pentru social media prin utilizarea unor cuvinte-cheie simple. Pentru aplicațiile de social media în special, această funcție analizează chiar și tonul conținutului, facilitând exprimarea entuziasmului sportivilor în cele mai palpitante sau emoționante momente din timpul competiției. 

Sportivii pot folosi Galaxy AI și pe timpul pregătirilor înainte de competiție, pentru a-și spori creativitatea și pentru a surprinde amintiri de neuitat, cu ajutorul funcțiilor care includ:

  • Instant Slow-mo – permite sportivilor să înregistreze, să partajeze și să analizeze performanțele lor în slow motion, facilitând astfel rafinarea tehnicii. 
  • Photo Assist – permite sportivilor să obțină fotografia perfectă de fiecare dată, prin redimensionarea, repoziționarea sau chiar eliminarea obiectelor nedorite din fotografii.

Serviciile și aplicațiile integrate fac ca experiența olimpică și paralimpică să fie distractivă și ușoară 

Pentru a facilita utilizarea telefonului de către sportivi în Paris și nu numai, fiecare Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va veni cu un eSIM Orange de 100GB de date 5G și doi ani de garanție globală Samsung. În plus, pentru a urmări cele mai recente programe din timpul Jocurilor și pentru a călători cu ușurință între locațiile olimpice, dispozitivele vor avea preinstalate mai multe aplicații oficiale ale Comitetului Internațional Olimpic (CIO), cum ar fi Athlete 365 , Olympic Shop, Paris 2024, Transport Accred App și IOC hotline. 

Dispozitivul va veni, de asemenea, preîncărcat cu un abonament în Samsung Wallet pentru băuturi gratuite de la tonomatele amplasate în Satul Olimpic și Paralimpic oferit de partenerul mondial The Coca-Cola Company, și cu un card de acces gratuit nelimitat pentru transportul public, în parteneriat cu Île-de-France Mobilités (IDFM). Scopul acestor beneficii este de a permite sportivilor să viziteze Parisul și restul regiunii cu ușurință.

Fiecare Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va dispune de o suită de aplicații cu tema Paris 2024 pentru a transforma experiența sportivilor într-una interactivă și personalizată. Printre aceste aplicații se numără PinQuest și Galaxy Experience – pentru colecționarea și schimbul de insigne reale și digitale în timpul Jocurilor, Olympic Go! – jocul olimpic oficial, și Galaxy Skateboard – un nou joc cu Phryges, mascotele Paris 2024.

Împărtășirea directă a momentelor de pe podium

Urcarea pe podiumul olimpic și paralimpic marchează realizarea unui vis de o viață și este unul dintre cele mai emoționante și memorabile momente pe care le poate trăi un sportiv. Acest eveniment a fost fotografiat în mod tradițional doar de către personalul media acreditat, deoarece sportivilor le-a fost interzis să aducă obiecte personale – inclusiv telefoanele mobile – în timpul ceremoniei. Astfel, priveliștea a fost întotdeauna surprinsă de la distanță și nu din perspectiva unui atlet. 

Pentru prima dată în istoria Jocurilor Olimpice și Paralimpice, smartphone-ul Samsung Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va fi utilizat pe podium la Paris 2024, astfel încât sportivii să își poată documenta propriile amintiri și emoții și să își sărbătorească victoria cu un selfie. Tehnologia personalizată Samsung va facilita sortarea selfie-urilor sportivilor în funcție de sport. Fotografiile vor fi încărcate pe Athlete365 în timp real, ceea ce va permite sportivilor să salveze și să împărtășească momentele speciale cu familia și fanii.

Galaxy Z Flip6 Olympic Edition va fi expus în reprezentanțele Olympic™ rendezvous @ Samsung, inclusiv în locația de la Champs-Elysees 125, începând cu 12 iulie. În colaborare cu CIO și Comitetul Paralimpic Internațional (IPC), sportivii vor primi dispozitivele Galaxy Z Flip6 Olympic Edition de la Samsung începând cu 18 iulie. 

Views: 6

Lasă un răspuns