Altex și Mobexpert lansează un nou concept în retail:experiența de shopping colaborativă

Altex, liderul pieței electro-IT din România, și Mobexpert, cel mai iubit brand romanesc de mobilier si decoratiuni, anunță lansarea unui nou concept în retail: experiența de shopping colaborativă. Această colaborare strategică va debuta odată cu inaugurarea centrului de produse și servicii din estul Bucureștiului, în zona Pallady, planificată pentru vara anului 2025.

Construcția noului centru de produse și servicii a început în 2024 și va cuprinde o suprafață totală de 16.000 mp. Centrul va fi dotat cu parcări subterane și supraterane, precum și cu stații de încărcare electrice pentru mașini, reflectând angajamentul comun al celor două companii pentru sustenabilitate și inovație.

“Scopul acestei colaborări este de a crea pentru clienți un singur punct de atracție care să întregească oferta de produse și servicii, prin aducerea impreuna a celor două branduri. Clienții vor putea găsi tot ceea ce își doresc pentru un confort sporit acasă, într-un singur loc. Colaborarea a fost posibilă pentru că Altex și Mobexpert împărtășesc aceleași valori și au un scop comun: de a crea proiecte valoroase pentru clienții lor.” a declarat Edvin Abdulachim, Director Comercial Altex Romania.

Magazinul Altex va avea o suprafată de 4.000 de mp si va fi construit cu parter plus un etaj. Altex continuă să își consolideze strategia de dezvoltare și implementare a energiei verzi prin instalarea de panouri fotovoltaice, sisteme de iluminare LED și etichete electronice în acest magazin.

Magazinul Mobexpert va necesita o investiție de aproximativ 10 milioane de euro, va fi construit pe parter plus două etaje și va avea o suprafață totală de 12.000 de metri pătrați. Magazinul va fi echipat cu ecrane digitale mari care vor facilita interacțiunea online; clienții se vor putea inspira, vor putea crea liste de cumpărături și, bineînțeles, vor avea posibilitatea de a plasa comenzi online sau în magazin.

“Parteneriatul dintre Mobexpert și Altex își propune să aducă un plus de valoare printr-o experiență de shopping integrată și personalizată, oferind soluții complete pentru locuință, de la mobilier elegant și inovativ, până la cele mai noi produse aflate în tendințe. Ne dorim să oferim cele mai bune soluții de amenajare pentru locuințe și să răspundem rapid tuturor clienților noștri din zonă.” a declarat Adelina Badea, CEO Mobexpert.

Views: 12

Lasă un răspuns