Samsung lansează Powerbot VR9000

Samsung Electronics Co., Ltd., a lansat Powerbot VR9000, un dispozitiv automat de curățare a podelelor, care dispune de o putere mare de aspirare, încorporând cele mai avansate tehnologii din domeniu.

Powerbot VR9000 reprezintă o adevărată evoluție în domeniul curățeniei și depășește, în tehnologie și performanță, aspiratoarele tradiționale. Puterea de aspirare este de 60 de ori mai mare decât cea a altor aspiratoare datorită tehnologiei Samsung Digital Inverter. În plus, peria încorporată acoperă o suprafață mai mare și asigură o curățenie mai eficientă, în timp ce tehnologia unică Cyclone Force reduce riscul de înfundare a filtrelor pentru o performanță superioară. Mai mult, sistemul de scanare FullView Sensor™ a fost îmbunătățit pentru a pentru a efectua mișcări mai rapide și pentru ocolirea mai uşoară a diferitelor obstacole având mai mulţi senzori încorporați care reduc seminificativ unghiurile moarte.

„Electrocasnicele Samsung oferă multe beneficii utilizatorilor, astfel încât aceştia să aibă mai mult timp liber să se bucure de lucrurile importante. Din acest motiv, suntem entuziasmați de lansarea acestui nou produs revoluționar care îi va ajuta pe europeni să aibă case curate fară efort .” a declarat BK Yoon, Președinte și CEO of Consumer Electronics, Samsung Electronics Co., Ltd. „Powerbot VR9000 va contribui cu siguranță la realizarea a ceea ce ne propunem, oferindu-le utilizatorilor cea mai nouă tehnologie Samsung și un design premium. Cum aspirarea a devenit atât de ușor de realizat, Powerbot va deveni cu siguranță o necesitate pentru oricine dorește să se elibereze de efortul curățeniei în locuință.”

Performanță superioară în procesul de curățare

Cu Powerbot VR9000, Samsung le oferă utilizatorilor europeni performanță excelentă pentru curățenia caselor. Cele trei caracteristici importante ale produsului vor contribui la menținerea caselor acestora mai ordonate ca niciodată

Tehnologia smart Digital Inverter creează o putere de aspirare de 60 de ori mai puternică decât cea a aspiratoarelor tradiționale, pentru o îndepărtare mai eficientă a murdăriei. Peria încorporată a fost construită pentru a acoperi o suprafață mai mare, fără să fie nevoie de alte perii laterale, reducând și riscul de încurcare sau blocare în diferite cabluri. De asemenea, puterea de aspirare rămâne constantă pentru mai mult timp datorită tehnologiei revoluționare Cyclone Force, care generează o forță centrifugă puternică și trimite particulele de praf într-un recipient interior, iar mizeria este separată de aer și filtrată. Ca rezultat, Powerbot VR 9000 menține filtrele curate și neînfundate pentru o perioadă mai lungă de timp.

Fără griji că va rămâne blocat

În plus, Samsung Powerbot VR9000 îi eliberează pe utilizatori de grija de a-și găsi dispozitivul blocat în mijlocul camerei din cauza lipsei de baterie. Acest aspirator nou dispune de un sensor performant FullView Sensor™ care ajută la examinarea spațiului mai bine și mai rapid. Mai mulți senzori ajută la localizarea spațiilor înguste sau a obstacolelor de pe o suprafață mare, unghiurile moarte fiind astfel reduse semnificativ. Drept rezultat, Powerbot se poate mișca în siguranță pe toată suprafața camerei evitând locurile înguste în care se poate bloca, precum spațiul dintre picioarele scaunelor.

Ma mult, roțile Easy Pass™ ale lui Powerbot VR9000 îi stimulează mișcarea, iar structura se poate înălța cu 15 mm ceea ce îî permite să depășească cu ușurință obstacole precum cabluri sau pragurile ușilor.

O altă caracteristică unică a Powerbot VR9000 este funcția Point Cleaning™ care le oferă utilizatorilor mai mult control și îi ajută să mențină curățenia în case pentru mai mult timp. Atunci când utilizatorii îndreaptă telecomanda aspiratorului spre un anumit loc de pe podea, dispozitivul va urma lumina acesteia și va curăța locul respectiv. Datorită funcției Point Cleaning™, utilizatorii europeni nu vor mai fi nevoiți să mute dispozitivul manual în timp ce acesta este în mișcare, ci vor putea experimenta un proces de curățare mai confortabil.

Dezvoltat pentru o casa mai bună

Aspectul premium al Powerbot VR9000, design-ul elegant și interfața de control ușor de utilizat sunt caracteristicile unui produs avansat, cu o tehnologie superioară. În plus, construcția sa inovatoare oferă cea mai bună calitate în curățare. Forma rotundă și peria în forma de T îi permit sa ajungă chiar și în locurile greu de accesat. Datorită tehnologiei Cyclone Force, utilizatorii pot vedea exact câtă murdărie a fost adunată, pentru a ști când e nevoie ca recipientul de colectare să fie golit.

Utilizatorii europeni pot alege între două culori ale dispozitivului. Opțiunea Airborne Copper combină auriul și negrul pentru un aspect puternic și elegant, iar opțiunea Deep Blue combină albastrul și negrul pentru o apariție proaspătă și reconfortantă.

În plus, în completarea lui Powerbot VR9000, Samsung continuă extinderea produselor de curățare pentru a le oferi utilizatorilor europeni o experiență mai confortabilă. Dispozitivul Motion Sync Cordless VC 8100, care îi scutește pe utilizatori de efortul alimentării cu energie în timpul procesului de curățare, și dispozitivul Motion Sync Compact VC7000, un model de dimensiuni mai mici cu performaţe superioare, au fost expuse la IFA 2014.

* Toate comparațiile din acest document sunt bazate pe teste interne ale Samsung Powerbot VR9000 și aspiratorul Samsung VR10F71UCAC.

* Toate funcțiile, specificațiile și alte informații oferite în acest document, printre care se numără și beneficii, design, preț, componente, performanță, disponibilitate, și capacități ale produselor pot fi modificate fără a fi anunțate.

București, 19 septembrie 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd.,

Visits: 0

Lasă un răspuns