Samsung lansează “Embrace your game” – o nouă inițiativă de brand, la nivel european, dedicată gamingului și jucătorilor din domeniu

Platforma integrează cele mai bune review-uri și recomandări despre jocuri de la gameri și creatori de conținut de top, plus previzualizări exclusive ale produselor noi.

Samsung Electronics lansează un program inovator de instruire la nivel european pentru a ajuta gamerii să-și dezvolte abilitățile în domeniu și să ajungă astfel la cel mai înalt nivel.

Platforma de brand Samsung “Embrace your game” reunește cei mai buni jucători profesioniști și creatori de conținut din industria gamingului care vor oferi informații, recomandări sau tutoriale. Canalul global de YouTube va găzdui sesiuni de streaming și antrenamente interactive, precum și diferite materiale realizate de către experți pentru a ajuta fiecare tip de jucător să-și dezvolte abilitățile. Platforma va oferi și previzualizări ale celor mai recente produse Samsung și tehnologii dedicate gaming-ului.

Un exemplu în acest sens este Secțiunea Level Up Gamer Training care oferă sfaturi și secrete pentru a obține performanță în jocuri precum Diablo Immortal® sau World of Warcraft®.

Indiferent de tipul de jucător, amator sau profesionist, Level Up oferă informații pentru fiecare categorie și cele mai bune recomandări de jocuri potrivite pentru smartphones, PC sau console.

“Samsung dorește să ajute utilizatorii să se bucure de cea mai bună experiență de gaming. Programul Gamer Training va ajuta tot mai mulți pasionați să devină și mai buni la jocurile preferate și poate chiar să își dezvolte o carieră în domeniu”, a declarat Benjamin Braun, Director de Marketing al Samsung Europe. “Suntem entuziasmați să lucrăm cu experți și creatori de conținut fantastici, printre care se numără  Randolph sau Activision Blizzard. Împărtășim aceeași viziune de a oferi cât mai multe resurse acestei noi generații de jucători ambițioși. Inițiativa “Embrace your game” îi va ajuta pe toți să se simtă parte din lumea jocurilor și să fie în măsură să ia decizii informate cu privire la tehnologia lor de gaming. Iar acesta va deveni o parte și mai importantă a culturii la nivel european.”

Printre jucătorii profesioniști și creatorii de conținut care vor apărea în Level Up, se numără:

QueenE: expertă în Overwatch® 2, celebră pentru comentariile sale și sfaturile inteligente pentru jocuri. A condus echipa Suediei în cadrul Cupei Mondiale Overwatch 2018 și a fost medaliată cu bronz (la secțiunea feminină) la Campionatul Mondial deStarCraft® 2.

AnnacakeLIVE: Creator de conținut, streamer cu popularitate pe Twitch și cu performanțte notabile în Diablo®.

LittleMoTAC: Streamer activ al Overwatch 2, susținător vocal al diversității și incluziunii, promovând o reprezentare mai bună în lumea jocurilor video.

Rage Darling:  O altă creatoare de conținut carismatică, recunoscută pentru abordarea inclusivă și pasiunea pentru World of Warcraft.

Pentru cei care caută cele mai bune monitoare, telefoane și alte produse pentru a-și maximiza configurarea sistemului de gaming, secțiunea de hardware a Gamer Training va oferi recomandări pentru toate tipurile de jucători. De la simpla căutare a celui mai bun televizor pentru gaming la construirea unui PC personalizat de la zero, schimbarea GPU-urilor sau descoperirea celor mai bune carduri SSD, toate informațiile vor fi accesibile într-un singur loc. Adaptându-se tuturor tipurilor de configurări de gaming, fie că este vorba despre smartphone, PC  sau gaming pentru consolă, platforma va conține informații relevante pentru toate nevoile.

Gamer Training face parte din noua platformă „Embrace your game” de la Samsung. Inițiativa celebrează stilurile diferite de gameri și faptul că această comunitate diversificată ia amploare. Samsung a dezvoltat o gamă de produse de gaming care permit oricărui jucător să-și personalizeze configurarea pentru a se potrivi cu stilul său, știind că produsele de cea mai bună calitate creează experiențe incredibile pentru gameri.

Printre produsele recomandate în campania „Embrace your game”, sunt:

  • Smartphone-ul S23 Ultra Galaxy. Include un cip Qualcomm Snapdragon 8 Gen 2, cel mai rapid procesor de pe piață. 928,1 GB de spațiu de stocare disponibil. Capacitatea bateriei de până la 25 de ore pentru redarea LTE și Wi-Fi.
  • 65” QN90C Neo QLED 8K HDR Smart TV. Tehnologie Quantum Matrix cu Mini LED-uri pentru a crea o imagine incredibil de clară. Procesorul Neural Quantum 4K utilizează inteligența artificială și 20 de rețele neurale pentru a optimiza sunetul, luminozitatea, culoarea și detaliile.
  • Monitorul Odyssey OLED G9. Prezintă primul ecran OLED DQHD cu aspect ratio 32:9 din lume. Procesorul Neo Quantum Pro asigură o calitate excelentă a imaginii, folosind inteligența artificială pentru a determina care părți ale unei imagini trebuie îmbunătățite. Noul monitor va include și Gaming Hub de la Samsung, o aplicație bazată pe cloud care elimină necesitatea de console sau descărcări lente de jocuri.

Pentru mai multe informații, vizitați https://www.samsung.com/uk/game-portal/

Views: 0

Lasă un răspuns