Samsung lansează camera Gear 360

Samsung Electronics Co. Ltd lansează Samsung Gear 360, o cameră ce le permite utilizatorilor să înregistreze, să vadă și să își împărtășească experiențele preferate, prin imagini și filme realizate la 360 de grade. Gear 360 a fost dezvoltată pentru a-i însoți pe utilizatori în vacanțe, călătorii, în cadrul ceremoniilor festive sau diferitelor activități, oferindu-le posibilitatea de a-și înregistra experiențele. Noua cameră folosește tehnologia de ultimă generație Samsung Galaxy pentru ca utilizatorii să poată deveni creatorii propriului conținut de realitate virtuală de care să se bucure prin intermediul Gear VR.

Gear 360 Tripod

„Samsung continuă să depășească limitele experienței mobiledincolo de smartphone,”spune DJ Koh, președintele Mobile Communications Business, Samsung Electronics.„După lansarea de anul trecut a dispozitivului Gear VR, Gear 360 stabilește noi standarde pentru conținutul captivant, oferind o experiență vizuală care simplifică înregistrarea și partajarea celor mai importante momente ale vieții.”

Design compact și performanță îmbunătățită

Samsung Gear 360 dispune de două obiective fisheye, fiecare fiind echipat cu senzori de imagine de 15 megapixeli, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de înregistra filmela 360 de grade cu o rezoluție mare (3840 x 1920), dar și fotografii cu o rezoluție de 30 de megapixeli. De asemenea, utilizatorii pot filma sau fotografia imagini la 180 de grade folosind doar un singur obiectiv. Dezvoltat pentru a fi folosit în orice moment al zilei, Gear 360 dispune de lentile luminoase cu apertură F2.0, ce permit realizarea unor imagini clare sau filmări panoramice, chiar și în condiții de luminozitate scăzută.

Gear 360 Left

Gear 360 Front

Având o carcasă ușoară, compactă șiun design sferic, Gear 360 oferă un plus de mobilitate pentru activități în aer liber sau în interior. Camera este completată de un trepied ușor de utilizat și este compatibilă cu o gamă extinsă de accesorii existente pe piață în acest moment.

Experiența Galaxy

Samsung continuă să stabilească noi standarde în domeniile hardware, software și ale serviciilor, pentru a crea dispozitive care să îmbunătățească modul în care utilizatorii se conectează, împărtășeșc conținut și își organizează timpul. Totodată, compania redefinește posibilitățile dincolo de limitele tehnologiei existente astăzi, prin introducerea unui ecosistem de experiențe mobile

Prin sincronizarea camerei Gear 360 cu un smartphone Samsung, utilizatorii pot vedea în timp real imaginile pe care le înregistrează. De asemenea, Gear 360 le permite utilizatorilor să vadă și să salveze conținutul înregistrat, direct pe smartphone, sau să îl încarce pe canalele sociale, inclusiv pe Google Street View. Pentru o experiență de vizionare 360 desăvârșită, utilizatorii pot vedea conținutul pe Gear VR. Toate aceste funcții vor fi disponibile prin intermediul unei aplicații mobile dedicate, disponibilă în Galaxy Apps și Google Play, dar și prin intermediul unui software pentru PC ce va oferi mai multe posibilități de editare.

Gear 360 este compatibil cu anumite smartphone-uri Samsung, inclusiv cu noile modele Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge și Galaxy S6.

Camera Gear 360 va fi disponibilă începând cu a doua jumătate a anului, pe anumite piețe

Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.samsungmobilepress.comsaunews.samsung.com/galaxy

Specificații tehnice Samsung Gear 360

Cameră Două camere cu senzor CMOS de 15 megapixei și obiective fisheye
Procesor de imagine DRIMe5s
Video MP4 (H.265)

– Dual Lens: 3840×1920 (30fps)

Imagine JPEG

– Dual Lens: 30M (7776×3888)

Audio Codec: MP3/AAC/AAC+/eAAC+

Format: MP3, M4A, AAC, OGG

Memorie microSD card (până la 128GB)
Caracteristici Ecran

– 0.5” (72 x 32) PMOLED

Moduri de înregistrare

–   Video, Photo, Time Lapse Video,  Looping Video

Moduri de fotografiere

– Dual/Single Lens

Setări disponibile

– Sharpness, White Balance, HDR, EV, ISO limit, Wind cut

Certificare IP53 pentru rezistență la apă și praf
Servicii Samsung Samsung Gear 360 App, PC S/W (Gear 360 ActionDirector)
Conectivitate WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz)

WiFi Direct,

BT v4.1

USB 2.0

NFC

Senzori Accelerometru, Giroscop
Dimensiune 66.7×56.2×60 mm
Greutate 153g (cu baterie inclusă)
Baterie 1,350mAh Li-ion

*Toate funcționalitătile, funcțiile, specificațiile și alte informații despre produs oferite în acest document, inclusiv dar nemilitându-se la beneficii, design, preț, componente, performanță, disponibilitate și capacitățile produsului pot fi schimbate fără obligație de preaviz.

**Perfomanța bateriei poate varia în funcție de setări și modul de utilizare al dispozitivului

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afişaj digital. Suntem lideri al ecosistemului Internet of Things, prin platforma open-source SmartThings, prin gama largă de dispozitive smart și prin colaborarea proactivă cu partenerii din industrie. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe și pentru cele mai noi știri, articole și materiale de presă, vă rugăm să accesați site-ul nostru Samsung Newsroom la news.samsung.com.

București, 21 februarie, 2016 – Samsung Electronics Co. Ltd

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: