Huawei se situează pe locul al 13-lea în Top 50 Cele mai Inovatoare companii din întreaga lume

Fast Company, o prestigioasă publicație de business și tehnologie, a plasat Huawei pe locul 13 în topul celor mai inovatoare companii în 2016. Aceasta e a treia oară când Huawei face parte din Top 50 Cele mai Inovatoare Companii.

Utilizând expertiza câștigată în materie de rețele mobile și echipamente, compania a reușit să devină unul din liderii mondiali în furnizarea de soluții IT&C și al treilea cel mai mare producător de smartphone-uri din întreaga lume.12186754_1077374272274838_5550010666092918516_o

“Să fim recunoscuți de către Fast Company pentru eforturile noastre în a inova este cu adevărat o onoare,” a declarat Ryan Ding, Director Executiv și Președinte al diviziei Produse și Soluții în cadrul companiei. “La Huawei, ne propunem ca tehnologia să devină accesibilă pentru cât mai mulți utilizatori la nivel global, iar inovația este unul din principiile noastre cheie. Această recunoaștere este o confirmare a faptului că inovațiile pe care le furnizăm contribuie pentru ca oamenii din întreaga lume să se bucure de mai multă conectivitate.” a mai spus acesta.

“Investițiile continue în cercetare și dezvoltare sunt o mândrie pentru companie,” a declarat Peter Jarich, Vice Presedinte Current Analysis. “În afara unei rate de creștere invidiată de toți competitorii, rezultatul acestor investiții este reprezentat de inovații care au în centru consumatorii și nevoile acestora.” a completat acesta.

“La Vodafone, chiar dacă investim direct în inovație și cercetare, colaborăm deasemenea cu partenerii noștri pentru a dezvolta noi tehnologii. Colaborarea în această direcție cu Huawei ne-a permis să ne maximizăm capacitățile R&D și să livrăm servicii mai bune consumatorilor noștri din întreaga lume.” a declarat Matt Beal, Director Arhitectura și Inovație în cadrul Vodafone.

Huawei își menține angajamentul luat de a livra inovație prin cercetare și dezvoltare:

  • Este una din puținele companii din domeniul tehnologiei care dedică peste 10% din profit cercetării și dezvoltării.
  • Investițiile Huawei în dezvoltare și cercetare au însumat 40,8 miliarde de yuani chinezești, echivalentul a 6,6 miliarde de dolari în 2014. În total, Huawei a cheltuit mai bine de 190 miliarde de yuani chinezești, echivalentul a 30,7 miliarde de dolari, în R&D în ultimul deceniu (2005~2014).
  • 45% din angajații Huawei lucrează în cercetare și dezvoltare.
  • Huawei este liderul mondial în înscrierea de patente internaționale, potrivit World Intellectual Property Organization (WIPO).
  • Huawei a cooperat cu inovatori globali, prin intermediul celor 16 centre proprii de R&D și al celor 36 de centre comune din întreaga lume, inclusiv în Statele Unite ale Americii, Germania, Suedia, Marea Britanie, Franta, Italia, Rusia, India și China.

Topul complet 50 cele mai Inovatoare Companii poate fi găsit aici: http://www.fastcompany.com/most-innovative-companies.

Shenzhen, China, 19 februarie 2016 – Huawei

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: