Samsung Galaxy S6 și Galaxy S6 edge au fost lansate oficial în România

Samsung Electronics România a lansat pe piața locală cele mai noi smartphone-uri de top, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge . Dispozitivele sunt realizate din metal și sticlă și sunt echipate cu cea mai avansată tehnologie Samsung, pentru a le oferi utilizatorilor cea mai bună experiență de utilizare. Cele două smartphone-uri vor fi disponibile la precomandă începând cu această săptămână, în rețelele retailerilor și operatorilor parteneri Samsung și vor putea fi achiziționate începând cu a doua parte a lunii aprilie.

Galaxy S6 & S6 edge

Design-ul modern, realizat din metal și sticlă Gorilla Glass® 4, integrează cea mai avansată tehnologie Samsung. Ecranul lui Galaxy S6 edge este primul ecran din lume curbat pe ambele margini, rezultat al eforturilor de cercetare dezvoltare depuse în scopul de a oferi utilizatorilor o experiență de vizualizare captivantă și un design unic.

„Ne bucurăm să aducem pe piața locală cele mai așteptate smartphone-uri Samsung, Galaxy S6 și S6 edge. Smartphone-urile inovează portofoliul Samsung nu numai datorită construcției unibody și al primului ecran curbat pe ambele părți, ci și datorită performanței superioare pe care o oferă. Utilizatorii se pot bucura acum de o durată mai lungă a bateriei, de o încărcare mai rapidă, de o cameră foto performantă și de o interfață simplificată”, a declarat Alexandru Munteanu, head of Telecom division, Samsung Electronics România.

Camera foto avansată și încărcare wireless

Camerele foto principale și secundare de pe Galaxy S6 și S6 edge sunt de 16MP, respectiv 5MP, și au fost îmbunătățite pentru a oferi imagini mai clare. Obiectivele F1.9, senzorii avansați și funcțiile Auto Real-time High Dynamic Range (HDR), Smart Optical Image Stabilization (OIS) și IR Detect White Balance permit realizarea unor fotografii de înaltă calitate, chiar și noaptea sau în medii întunecate. În plus, camera foto poate fi accesată mai repede, în doar 0,7 secunde, prin apăsarea dublă a butonului home.

Și în capacitatea de încărcare wireless a smartphone-urilor a fost integrată cea mai avansată tehnologie. Respectând standardele WPC și PMA, smartphone-urile sunt compatibile cu toate dispozitivele de încărcare wireless disponibile pe piață, pentru ca utilizatorii să beneficieze de mai mult confort. În plus, tehnologia bateriei a fost îmbunătățită: la încărcarea cu fir, Galaxy S6 se încarcă de 1,5 ori mai rapid decât modelul anterior Galaxy S5. După doar 10 minute de încărcare, smartphone-ul oferă o durată de viață de 4 ore de utilizare, iar după jumătate de oră bateria dispozitivului se încarcă până la 50%.

Performanță uimitoare

Galaxy S6 și Galaxy S6 edge sunt subțiri și ușoare, având doar 6,8 mm respectiv 7 mm grosime, fiind echipate, în același timp, cu cele mai avansate procesoare. Pentru acestea, Samsung a dezvoltat primul procesor Exynos Octacore pe tehnologie de 14 nm din lume, platformă de 64 de biți, alături de care a integrat o memorie LPDDR4 și o memorie flash UFS 2.0. Toate acestea asigură o performanță uimitoare, o viteză de procesare mai mare și un consum mai redus de energie.

Samsung Galaxy S6 și S6 edge vor fi disponibile în versiunile de 32GB, 64GB și 128GB, în culorile White Pearl, Black Sapphire, Gold Platinum, Blue Topaz (doar Galaxy S6) și Green Emerald (doar Galaxy S6 edge).

Specificații tehnice Samsung Galaxy S6 & Galaxy S6 edge

  Galaxy S6 Galaxy S6 edge
Rețea LTE Cat.6 (300/50Mbps)
Ecran 5.1’’ Quad HD(2560×1440) 577ppi, Super AMOLED 5.1’’ Quad HD(2560×1440) 577ppi, Super AMOLED, Dual edge
Procesor Quad 2,1GHz + Quad 1,5Ghz, Octacore application processor
Sistem de operare Android 5.0 (Lollipop)
Cameră foto 16MP OIS(spate), 5MP (față)
Video MP4,M4V,3GP,3G2,WMV,ASF,AVI,FLV,MKV,WEBM, VP9
Audio Audio Codec : MP3, AMR-NB, AMR-WB, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, Vorbis, FLAC, OPUS
Audio Format: MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA
Funcții cameră foto Quick Launch, Tracking AF, Auto Real-time HDR (Front & Rear), F1.9, Low Light Video(Front & Rear), High Clear Zoom, IR Detect White Balance, Virtual Shot, Slow Motion, Fast Motion, Pro Mode, Selective Focus
Alte funcții Ultra Power Saving Mode
Download Booster
S Health 4.0
Samsung Pay
Smart Manager
Microsoft Apps(OneDrive 115GB for 2 years, OneNote)
Sound Alive+
Themes
Quick Connect
Private Mode
S Finder, S Voice
Servicii Google Mobile Chrome, Drive, Photos, Gmail, Google, Google+, Google Settings, Hangouts, Maps, Play Books, Play Games, Play Newsstand, Play Movie & TV, Play Music, Play Store, Voice Search, YouTube
Conectivitate WiFi: 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz), HT80 MIMO(2×2) 620Mbps, Dual-band, Wi-Fi Direct, Mobile hotspotBluetooth®: v4.1, A2DP, LE, apt-X, ANT+USB: USB 2.0

NFC

IR Remote

Senzori Accelerometru, Lanternă, Giroscop, Proximitate, Busolă, Barometru, Senzor de amprentă, Hall, HRM- Monitorizare puls
Memorie RAM: 3GB, LPDDR4Memorie internă: 32/64/128GB, UFS 2.0
Încărcare Wireless WPC1.1(4.6W Output) & PMA 1.0(4.2W) compatible
Dimensiuni 143.4 x 70.5 x 6.8mm, 138g 142.1 x 70.1 x 7.0mm, 132g
Baterie 2,550mAh 2,600mAh

București, 17 martie 2015 – Samsung Electronics România

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: