Samsung Galaxy cu KNOX sunt primele dispozitive mobile validate NIAP și aprobate de către guvernul SUA

Samsung Electronics Co., Ltd. a anunțat astăzi că soluțiile sale au fost aprobate de guvernul SUA drept primele dispozitive mobile dedicate utilizatorilor validate NIAP și care pot fi folosite pentru toate informațiile confidențiale. După finalizarea a zece Memorandumuri de Înțelegere, guvernul a adăugat Galaxy S4, Galaxy S5, Galaxy Note 3, Galaxy Note 4, Galaxy Note 10.1 (ediția 2014), Galaxy Note Edge, Galaxy Alpha, Galaxy Tab S 8.4, Galaxy Tab S 10.5 și Galaxy IPSEC Virtual Private Network (VPN) Client pe lista soluțiilor comerciale pentru programe confidențiale (CSfC).

knox

Această reușită este rezultatul direct al testării de succes și al certificării în cadrul programelor guvernului SUA Common Criteria Mobile Device Fundamental Protection Profile (MDFPP) și VPN Protection Profile (VPNPP). Dispozitivele Samsung din listă sunt disponibile pentru a fi folosite cu rețelele și informațiile confidențiale ale guvernului. Toate dispozitivele încorporează funcțiile de siguranță ale Samsung KNOX.

„Includerea dispozitivelor mobile Samsung pe lista CSfC este dovada unei siguranțe de neegalat a dispozitivelor Samsung Galaxy oferită de platforma KNOX”, a declarat JK Shin, CEO și președinte IT and mobile business, Samsung Electronics. „La Samsung continuăm să căutăm soluții pentru a rezolva provocările complexe de siguranță și suntem hotărâți să livrăm cea mai de încredere platformă mobilă, care să satisfacă nevoile profesioniștilor din toate industriile, de la întreprinderile mici și mijlocii sau mari, la guverne și alte piețe reglementate.”

La începutul acestui an, dispozitivele mobile Samsung au fost incluse oficial pe lista departamentului apărării de produse pentru folosire în situații sensibile, dar neconfidențiale (Department of Defense Approved Products List for Sensitive But Unclassified use) a Agenției de Apărare a Informațiilor (Defense Information Systems Agency / DISA). Lista CSfC pentru soluții de maximă siguranță completează lista DISA permițându-le guvernului SUA și contractorilor săi să creeze soluții care să îndeplinească toate obiectivele de siguranță ale guvernului SUA. Samsung este singurul producător cu dispozitive mobile pe ambele liste.

Numărul în creștere al dispozitivelor Samsung pe cele două liste îi permite guvernului SUA să se bucure de costuri eficiente și experiențe mobile de siguranță maximă cu o varietate de opțiuni.

Lista soluțiilor comerciale pentru componentele programelor confidențiale (CSfC) poate fi găsită la: https://www.nsa.gov/ia/programs/csfc_program/component_list.shtml

Lista produselor aprobate DISA poate fi găsită la: http://www.disa.mil/Services/Network-Services/UCCO

În plus, soluția KNOX, lider în industrie, este disponibilă pentru uz comercial la nivel global la prețuri orientate către utilizatori. Pentru mai multe informații, puteți vizita www.samsungknox.com.

București, 21 octombrie 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd.

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: