Samsung GALAXY ALPHA, dispozitivul ce redefinește design-ul seriei GALAXY, disponibil în magazinele din România

Noul smartphone Samsung Galaxy Alpha, care redefinește modul în care arată smartphone-urile Samsung Galaxy, prin marginile metalice și designul elegant, este disponibil în magazinele partenerilor de pe piața locală.
„Am conceput design-ul noului telefon Galaxy Alpha inspirându-ne din dorința utilizatorilor de a se bucura de un telefon care să le ofere atât tehnologii inovatoare, cât și un design deosebit. Metalul este elementul cheie care, alături de celelalte elemente de design, îi conferă dispozitivului atât o notă de eleganță, cât și rezistență și durabilitate”, a declarat Mihaela Toma, Product Manager în cadrul Samsung Electronics România.
Design desăvârșit de un nou element – metalul
Samsung Galaxy Alpha vine cu margini metalice, colțuri rotunjite elegant și o carcasă plăcută la atingere. Experiența de utilizare este completată de greutatea redusă și grosimea mai mică de 7mm, care face din Galaxy Alpha unul dintre cele mai subțiri telefoane din seria Galaxy. Elementul cheie al Galaxy Alpha – metalul – este definit de eleganță, rezistență, finețe și durabilitate, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea de a-și exprima stilul unic, fără a sacrifica, însă, funcționalitatea.
Samsung Galaxy Alpha este disponibil într-o gamă variată de culori – Charcoal Black, Dazzling White, Frosted Gold, Sleek Silver și Scuba Blue – pentru ca noul smartphone să fie accesoriul perfect, indiferent de stil.


Echipa de cercetare și dezvoltare a Galaxy Alpha a conturat meticulos telefonul, prin rama autentică de metal și colțurile curbate delicat, pentru a asigura o calitate superioară a produsului. Metalul este un material ce conferă eleganță, suplețe și totodată rezistență produselor. Datorită acestor proprietăți, metalul este folosit şi de designeri pentru crearea unor obiecte moderne, captivante.
„Conceptul fiecărui obiect pe care îl creăm are ca punct de pornire esențele lucrurilor care ne inspiră și ne definesc. Design-ul este elementul care poate transmite stilul fiecăruia și prin care ne putem exprima. Pe noi, metalul ne inspiră atunci când dăm naștere unui nou obiect și care se îmbină cu tehnologia, materializându-se în piese unice, futuriste. Am regăsit același element care pe noi ne inspiră și în design-ul noului Galaxy Alpha, un telefon unic care combină tehnologiile inovatoare cu un design minimalist”, a declarat Mădălin Gheorghe, designer la Simplexio, un concept care aduce împreună inovația, completând elemente matematice complexe cu forme organice din natură, materializate în obiecte create din metal și sticlă.


Tehnologie de top pentru o experiență premium
Pe lângă design-ul elegant, Samsung Galaxy Alpha le oferă utilizatorilor și tehnologia de ultimă generație pe care aceștia o așteaptă de la dispozitivele Galaxy. Noul smartphone vine echipat cu un ecran HD Super AMOLED de 4,7 inci, dar și o cameră avansată HDR.
De asemenea, Galaxy Alpha aduce și funcțiile inovatoare și deja cunoscute de pe celelalte dispozitive de top Galaxy, cum ar fi posibilitatea de scanare a amprentei prin Finger Scanner sau modul Ultra-Power Saving, care reduce consumul bateriei în cazuri de urgență.
De asemenea, Galaxy Alpha ține cont și de nevoia utilizatorilor de a se menține în formă, integrând funcția S Health, care oferă mai multe instrumente pentru fitness, precum pedometru, istoricul dietelor și exercițiilor, dar și senzorul prin care pot afla ritmul cardiac. Pentru a completa un stil de viață activ, Galaxy Alpha se poate conecta cu cele mai noi dispozitive Samsung Gear Fit, Gear Live și Gear 2, oferind mai multă libertate de mișcare şi conectivitate.

București, 1 octombrie 2014 – Samsung

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: