Samsung Electronics a obținut 48 de premii la iF Design Awards

Samsung Electronics Co., Ltd. a câștigat 48 de premii, dintre care șapte de aur, la iF Design Awards. Astfel, Samsung a obținut 39 de distincții la categoria design superior de produs, cinci la categoria design în comunicare și patru la categoria design de concept.

Competiția iF Design Award este recunoscută la nivel global, fiind în top trei competiții internaționale de design din lume. iF Design Award a debutat în 1953 în Germania și este organizat de International Forum Design. Premiile sunt acordate conform celor cinci categorii: design de produs, design în comunicare, design de ambalaj, arhitectură interioară și design de concept. Juriul format din experți internaționali evaluează fiecare produs în funcție de calitatea design-ului, a materialului folosit și în funcție de inovația pe care o aduce produsul. În total, 75 de produse sunt alese pentru a fi premiate cu aur.

??????

„Suntem onorați că International Forum Design ne-a recunoscut determinarea de a dezvolta produse cu design excepțional, care le permit utilizatorilor să interacționeze cu tehnologia în moduri noi,” a declarat BK Yoon, președinte și CEO Samsung Electronics. „Vom continua să depășim standardele și să promovăm inovația pentru a livra produse intuitive cu un design premium pentru utilizatorii din întreaga lume.”

Următoarele produse și concepte au fost premiate cu aur iF pentru design inovator:

• Televizorul UHD curbat (HU8500) – Forma curbată a modelului HU8500 îi oferă un aspect elegant, permițându-le telespectatorilor să se lase captivați de imagini. Datorită curburii optime, completată de calitatea superioară a imaginilor, cu un contrast puternic și detalii mai intense, televizoarele oferă o experință uimitoare.

• Gear VR – Dispozitivul de realitate virtuală are un design unic și le oferă utilizatorilor o experiență de ultimă generație în interacțiunea cu tehnologia. Design-ul ergonomic oferă un plus de confort și le permite utilizatorilor să aleagă între conținut de realitate virtuală 2D sau 3D, datorită unghiului de vizualizare de 360 de grade și al ecranului lat optimizat pentru display-ul Quad HD Super AMOLED™ de 5,7 inci al lui Galaxy Note 4.

• Gear Circle – Prin design-ul smart, unic și în tendințe, Gear Circle le oferă utilizatorilor modalități noi, instinctive și confortabile de a-și îmbunătăți stilul de viață. Dispozitivul wireless, cu conexiune Bluetooth și cu un design care permite purtarea în jurul gâtulului, dispune de un mecanism magnetic de prindere, care le permite utilizatorilor să rămână conectați în permanență.

• Copiatorul A3 (MX4) – Dezvoltat pentru a îmbunătăți experiența utilizatorilor, copiatorul MX4 este ușor și rapid de utilizat, datorită integrării unui ecran de 10,1 inci ce înlocuiește butoanele fizice, precum și a interfeței Samsung Smart, bazată pe sistemul Android, care permite vizualizarea și editarea documentelor. Samsung este prima companie din industria de imprimante care este premiată cu aur la iF atât pentru imprimantele A4, cât și pentru cele A3, ambele fiind bazate pe un design complex ce pune în evidență inovația.

• Portofoliul Design Story (WW9000) – Portofoliul Design Story prezintă povestea design-ului armonios al mașinii de spălat Crystal Blue WW9000. Portofoliul evidențiază design-ul contemporan al electrocasnicelor digitale Samsung, precum și diferitele elemente de design care au contribuit la aspectul premium al produselor Samsung.

• Suprafața curbată a ecranului – Suprafața curbată reprezintă angajamentul Samsung pentru design-ul inovator ce oferă experiențe superioare care depășesc elementele estetice și de utilizare. Formele simple oferă mai multă ergonomie, o senzație plăcută la atingere, iar ecranele curbate pe latura telefoanelor îmbunătățesc experiența de utilizare.

București, 4 martie 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd.

Visits: 0

Lasă un răspuns