Samsung a lansat SSD-urile 950 PRO, soluții de memorie cu performanțe de top pentru utilizatori

Samsung Electronics Co. Ltd. a lansat unitățile de stocare de date Samsung 950 PRO, dezvoltate pentru a veni în întâmpinarea nevoilor utilizatorilor de computere și laptopuri foarte performante. Interfața M.2 a SSD-ului le permite utilizatorilor să beneficieze de cea mai bună anduranță, eficiență energetică și siguranță.

SSD-urile Samsung 950 PRO sunt primele unități de stocare NVMe dedicate utilizatorilor individuali, cu interfață M.2, tehnologie V-NAND și slot PCIe 3.0. Odată cu introducerea tehnologiei NVMe, primul protocol optimizat pentru SSD-uri, utilizatorii de unități de stocare de date Samsung 950 PRO vor beneficia de performanță îmbunătățită și de o economisire a energiei pentru o autonomie mai bună și posibilitatea de a reduce costurile de operare. SSD-ul este ideal pentru profesioniștii care își doresc performanță, o viteză mai mare și un timp redus de răspuns al computerelor, pentru operațiuni precum design grafic, analize de date și proiectare. Interfața M.2 2280 asigură compatibilitatea cu cele mai noi platforme mobile și desktop, ce suportă un slot și interfață M.2 PCIe.

SSD_950_Pro_M_2_F

„Cu lansarea SSD-ului 950 PRO cu tehnologie NVMe și, Samsung le oferă utilizatorilor memoria necesară pentru a gestiona nevoia în creștere de stocare de date pentru următoarele generații de computere,” a declarat Un-Soo Kim, Senior Vice President of Branded Memory, Memory Business, Samsung Electronics. „Utilizatorii individuali și cei de business pot beneficia de viteza ridicată, fiabilitatea și eficiența energetică necesare pentru cele mai solicitante task-uri. SSD-ul 950 PRO reflectă poziția de lider a Samsung în industria memoriilor.”

Beneficiind de interfața PCIe Gen. 3×4 și de suport pentru protocolul NVMe, seria Samsung PRO 950 oferă performanțe random și secvențiale mai bune decât interfața SATA, folosind protocolul AHCI (Advanced Host Controller Interface). Utilizatorii de aplicații care folosesc un număr mare de IOPS (input/output operations per second) vor observa o viteză de până la patru ori mai mare decât în cazul SSD-urilor tradiționale SATA.

SSD-ul 950 PRO va fi disponibil în variantele de 512GB și 256GB capacitate de stocare. Versiunea de 512GB oferă viteze de citire/scriere secvențiale de 2.500MB/s și 1.500MB/s. Performanța citirii random este de până la 300.000 IOPS, cu viteze de scriere de până la 110.000 IOPS. SSD-urile sunt echipate cu memorii MLCV-NAND 32-layer,un controler UBX și software-ul Samsung Magician.

Unitatea a fost construită penstru a susține criptări full disk AES de 256 de biți pentru protecția datelor și este echipată cu tehnologia Dynamic Thermal Guard, care poate proteja unitatea și datele la temperaturi între 0 și 70 de grade Celsius. De asemenea, SSD-ul rezistă la șocuri de până la 1500G/0.5ms și vibrații de până la 20G.

SSD-urile au o garanție de 5 ani și de până la 200 TB scriși (TBW) pentru versiunea de 256GB și 400 TBW pentru versiunea de 512GB. SSD-ul 950 PRO va fi disponibil începând cu luna noiembrie. Pentru mai multe informații, vă rugăm vizitați www.samsung.com/950PRO.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afișaj digital. Suntem deschizator de drumuri și în Internet of Things cu inițiative precum Digital Health și Smart Home. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să accesați site-ul nostru www.samsung.com sau blog-ul nostru oficial global.samsungtomorrow.com.

București, 13 noiembrie 2015 – Samsung Electronics Co. Ltd

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: