MIO COMBO 5207 LM la review

In ultima vreme am capatat un hobby pentru GPS-urile MIO. Cum imi incape unul pe mana dau fuguta la autoturism si hop cu el in parbriz sa-l testez.

De data asta simpatia s-a indreptat catre MIO COMBO 5207 LM despre a carui lansare am scris aici.

Ce mi-a facut cu ochiul a fost tocmai aceasta tehnologie combo care integreaza pe langa GPS si o camera martor 720 p rezolutie HD atat de esentiala ca insotitor de bord.

Practic orice miscare generata de autoturism este insotita de o inregistrare audio/video care uneori poate fi si suparatoare, ca vorba aia…omul mai si injura la volan, dar nu este si cazul meu:)

12184304_1080860515259547_4046698331765310222_o

Desigur pachetul de vanzare are mereu cele necesare in interior: pe langa GPS-ul propriuzis, incarcatorul auto, suportul de parbriz ca sa poti pozitiona cat mai bine in domeniul tau de vizibilitate in calitate de sofer, DVD-ul cu software: MIO More Desktop, user manual & FAQ, Map Data, Acrobat Reader tot ceea ce este necesar sa iti incepi viata cu un astfel de ajutor in circulatia auto.

Ah si era sa uit de cardul MicroSD de 8 GB pe care multi producatori uita cateodata sa il puna in pachet.

De remarcat displayul de 5″ este pus intr-o carcasa rezistenta si cu muchii si colturi rotunjite da senzatia de stabilitate si siguranta in utilizare, atunci cand il capsezi in clipsurile suportului sferic cu ventuza.

Lateral conectorul de alimentare auto/date si jackul 3,5 audio pentru casti pe una dintre laturi, deasupra unul dintre sloturile micro SD, iar in partea opusa locasul pentru pen-ul ce poate fi extras din corpul GPS-ului. Pe spate grila difuzorului camera de supraveghere si monitorizare a soselei si mult asteptatul buton de reset pentru cei nelinistiti ca li se poate bloca softul.

Caracteristicile MIO COMBO 5207 LM ne prezinta un sistem modern si util pentru conducatorul auto cum ar fi G-Sensor cu 3 axe ce inregistreaza directia si forta, inclusiv in timpul impactului, a intoarcerilor si a acceleratiei pe care nu le intalnesti la toate GPSurile.

Desigur testele mele au cuprins drumuri pe timp de zi si de noapte, impreuna cu martorul vizual s-a comportat bine in trafic fiind de real ajutor.

Ca navigatie, noul Combo este echipat cu functiile practice si vine cu actualizari gratuite pe viata ale hartilor, astfel nu va trebui sa va faceti griji despre hartile mai noi sau schimbarile rutiere. alerte de camere de securitate pentru toata durata de viata a dispozitivului.

Hits: 29

0 comentarii la „MIO COMBO 5207 LM la review

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: