Samsung a câștigat 38 de premii de inovație CES 2016

Samsung Electronics Co., Ltd., lider global în tehnologia electronicelor, a semiconductorilor și telecomunicațiilor, a obținut 38 de premii de inovație CES 2016. CTA (Consumer Technology Association™), organizatorul târgului CES 2016, a acordat companiei Samsung trei premii Best of Innovation, cu unul în plus față de anul trecut, dar și alte 35 de premii prestigioase.

Produsele participante în competiția CES Innovation au fost apreciate pentru designul inovator și pentru integrarea tehnologiei de top, de către un juriu format din designeri industriali, ingineri și membri mass-media, în cadrul celor 27 de categorii disponibile.

„Samsung continuă să le ofere utilizatorilor din întreaga lume experiențe unice printr-o varietate de produse, menite să îi ajute pe aceștia să rămână conectați cu cei dragi. Suntem onorați de faptul că CTA și întreaga industrie ne recunosc devotamentul pentru inovație și excelență în experiența consumatorului și așteptăm cu nerăbdare să prezentăm noi inovații la CES 2016,” a declarat Gregory Lee, președinte și CEO, Samsung Electronics America de Nord.

Galaxy S6 edge+ black

Produsele Samsung au câștigat premii la 18 categorii, printre care TV, Monitoare, Mobile, Tablete, Digital Imaging, Accesorii smart, Electronice și Electrocasnice și Memorii. Multe din produsele Samsung premiate vor putea fi văzute la CES 2016, între 6-9 ianuarie 2016, la Las Vegas. Unele dintre acestea vor fi prezentate în cadrul conferinței de presă Samsung, care va avea loc pe 5 ianuarie 2016.

Gear S2 black

Printre dispozitivele câștigătoare se numără următoarele:

  • Samsung Gear S2 – Un smartwatch cu un design nou, circular, cu cadran rotativ, ce le permite utilizatorilor să navigheze rapid și ușor în interfața intuitivă. Gear S2 afișează notificări ale rețelelor sociale, ale calendarului sau a e-mail-ului și oferă posibilitatea de a trimite mesaje text de la încheietura mâinii.
  • Galaxy S6 edge+ – Cu un ecran curbat pe ambele margini, de 5,7 inci, Galaxy S6 edge+ depășește limitele designului standard de smartphone-uri și oferă specificații tehnice de top, inclusiv cea mai avansată cameră foto, încărcare rapidă atât wireless, cât și prin cablu și un procesor puternic.
  • Samsung Galaxy View – Galaxy View redefinește divertismentul mobil, oferind o experiență de vizionare TV portabilă, interactivă și captivantă. Interfața unică a lui Galaxy View asigură accesarea ușoară a transmisiunilor TV sau online, a jocurilor video, a cărților electronice sau a altor tipuri de conținut digital.
  • Samsung Gear VR – Dezvoltat în colaborare cu Oculus, Gear VR este compatibil cu Samsung Galaxy Note 5, Galaxy S6 edge+, Galaxy S6 și Galaxy S6 edge, iar ecranul Quad HD Super AMOLED extrem de performant al acestor smartphone-uri oferă o experiență de realitate virtuală impresionantă.
  • Samsung 950 PRO 512GB – SSD-urile Samsung 950 PRO sunt primele unități de stocare NVMe, cu interfață M.2 și tehnologie V-NAND. Sunt perfecte pentru utilizatorii care își doresc performanțe superioare de la laptopurile și sistemele lor desktop. Ideale pentru proiecte de design, analiză de date și simulări, SSD-urile le oferă utilizatorilor performanță de top, o viteză uluitoare și timp redus de răspuns, chiar în condiții de solicitare intensă.
  • Samsung 850 PRO 2TB – Primul SSD cu capacitate de 2TB dezvoltat pentru utilizatori, Samsung 850 PRO este extrem de performant, oferind acces rapid la date, fiind în același timp eficient din punct de vedere energetic. Tehnologia V-NAND oferă performanță superioară și de încredere.
  • Samsung SleepSense Sleep Monitor – Dispozitivul Samsung SleepSense, cu conexiune Bluetooth și parte a ecosistemului IoT, folosește un set complex de senzori inteligenți, într-un mod simplu și inovator, pentru a monitoriza și a oferi informații despre obiceiurile de somn și modalități de îmbunătățire ale acestor obiceiuri, chiar pe smartphone-urile utilizatorilor
  • Samsung 128GB UFS – Fiind prima memorie pentru dispozitive mobile bazată pe mult așteptatul standard Universal Flash Storage (UFS) 2.0, aceasta dispune de cea mai bună performanță, dar este totodată și cea mai subțire și mai mică memorie de stocare integrată, disponibilă pentru dispozitive mobile. Aceasta oferă acces rapid la fotografii realizate cu camere cu rezoluție peste 20MP, dar și la fișiere video 4K, facilitând totodată conexiunea 5G și reducând timpul de încărcare al aplicațiilor, precum și timpul de răspuns.
  • Samsung 12Gb LPDDR4 – Memoria DRAM cu cea mai mare densitate permite transmiterea de pachete de date de până la 6GB, datorită lățimii de bandă de 34.1GB/s – de trei ori mai rapid comparativ cu standardul anterior al industriei pentru cea mai performantă memorie DRAM pentru dispozitive mobile. Memoria permite realizarea de multitasking pentru cele mai avansate smartphone-uri și tablete cu display UHD, îmbunătățind în același timp cu 50% eficiența energetică și densitatea optimă pentru smartphone-urile avansate care funcționează pe arhitectură de 64 de biți.

Despre Samsung Electronics Co., Ltd.

Samsung Electronics Co., Ltd. inspiră și creează viitorul prin idei și tehnologii inovatoare ce redefinesc universul televizoarelor, smartphone-urilor, accesoriilor smart, tabletelor, camerelor foto, electrocasnicelor digitale, imprimantelor, echipamentelor medicale, sistemelor de rețele, semiconductoarelor și soluțiilor de afișaj digital. Suntem deschizator de drumuri și în Internet of Things cu inițiative precum Digital Health și Smart Home. În cele 84 de țări în care suntem prezenți, avem o echipă de 319.000 de angajați, cu vânzări anuale de 196 miliarde de dolari. Pentru a descoperi mai multe, vă rugăm să accesați site-ul nostru www.samsung.com sau blog-ul nostru oficial global.samsungtomorrow.com.

București, 23 noiembrie 2015 – Samsung Electronics Co., Ltd

Views: 0

Lasă un răspuns