Electronic Arts lansează noul joc video Star Wars™ Battlefront pentru PlayStation 4, Xbox One și PC

Electronic Arts a lansat noul joc Star Wars™ Battlefront, în variante pentru PC și consolele Sony PlayStation 4 și Microsoft Xbox One, simultan cu restul Europei. Noul joc, de tip First Person Shooter, a fost produs în studiourile suedeze EA DICE, în colaborare cu Lucasfilm Ltd.
Star Wars™ Battlefront este disponibil în principalele magazine retail și online specializate în gaming din România.
Lansarea jocului pe piața românească a fost realizată prin subsidiara română a Grupului ABC Data, care a devenit partenerul oficial de distribuție în România al Electronic Arts, lider global în industria jocurilor video. Alături de noul Star Wars™ Battlefront, titlurile Electronic Arts lansate în 2015 și distribuite prin ABC Data România în calitate de partener oficial au fost FIFA 16 și NEED FOR SPEED, care au înregistrat deja vânzări retail și online de peste un milion de euro.

tvfb
Star Wars™ Battlefront le permite utilizatorilor să participe la bătăliile cele mai faimoase din binecunoscuta serie cinematografică. Jucătorii pot prelua controlul personajelor și al vehiculelor din filmele primei trilogii Star Wars™, într-un mediu de joc cu o grafică incredibil de detaliată și un gameplay alert, concepute special pentru PC și consolele next-gen.
Despre Star Wars™ Battlefront
Intră în bătăliile epice din universul Star Wars™ și luptă pentru supraviețuirea Rebelilor sau pentru gloria Imperiului.
În Star Wars™ Battlefront intri în meciuri multiplayer pentru până la 40 de jucători, sau în misiuni inspirate din faimoasele filme, single player, split-screen sau în mod cooperativ online. Jocul combină acțiunea plină de adrenalină cu o grafică excepțională care aduce la viață cele mai cunoscute planete, arme, personaje și vehicule din universul Star Wars™. Efectele de sunet sunt cele originale și contribuie la experiența interactivă autentică și captivantă așteptată de fanii din întreaga lume.
Caracteristici principale Star Wars™ Battlefront
Cea mai captivantă și realistă experiență interactivă
Vizitează planetele din trilogia originală Star Wars™, aduse la viață cu un nivel fără precedent al detaliului grafic și autenticitate maximă.
Lupte la sol, la scară galactică
Bătăliile au loc pe planetele cele mai cunoscute din universul Star Wars, inclusiv Hoth, Endor și Tatooine, dar și pe noua planetă Sullust.
Pilotează o multitudine de vehicule terestre și spațiale
Speeder bikes, AT-AT’s, X-wings, TIE Fighters și faimoasa navă Millennium Falcon te așteaptă în joc.
Intră în rolul personajelor faimoase din universul Star Wars™
Darth Vader, Luke Skywalker sau Boba Fett sunt câteva dintre personajele clasice pe care jucătorii le pot controla. Pe parcursul jocului îi vor întâlni și pe faimoșii C-3PO și R2-D2.
Despre EA
Electronic Arts, Inc, este o companie americană care produce, publică și distribuie jocuri video pentru PC și console. Fondată în 1982 de Trip Hawkins, compania a fost un pionier în industria jocurilor video.
Electronic Arts furnizează jocuri, conținut și servicii online pentru console, PC, telefoane mobile și tablete.
Printre cele mai cunoscute titluri publicate de către Electronic Arts se numără FIFA, Need for Speed, Star Wars™ Battlefront, Battlefield, The Sims, Medal of Honor, seria Crysis, Mirror’s Edge, Titanfall și Star Wars™ Knights of the Old Republic (produs în parteneriat cu LucasArts). Electronic Arts deține și operează studiourile de producție EA Tiburon în Orlando, EA Canada, BioWare în Edmonton și în Montreal, precum și DICE (Suedia).

ABC DATA – 23 noiembrie 2015

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: