Romtelecom si COSMOTE Romania lanseaza teimplici.ro prima platforma-referendum

Romtelecom si COSMOTE Romania lanseaza teimplici.ro, prima platforma-referendum de responsabilitate corporativa care permite romanilor sa voteze si sa stabileasca prioritatile in domeniu.

Teimplici.ro isi propune sa stea la baza unei comunitati online destinate tuturor celor interesati de viitorulsocietatii in care traiesc. Fie ca este vorba de organizatii non-profit, grupuri de initiativa sau cetateni cu spirit civic, acestia sunt invitati sa voteze pe teimplici.ro directiile pe care le considera prioritare si in care pot fi dezvoltate proiecte concrete.

Cele sase directii majore pentru dezvoltarea de proiecte, disponibile pe teimplici.ro, sunt: educatie, sanatate, protectie sociala, mediu, dezvoltare si inovatie pentru societate. In perioada 3iunie – 30 iunie,orice persoana sau entitate juridica poate sustine pe teimplici.ro oricare dintre directiile de implicare propuse, adaugand comentarii sau arii noi de interes si promovandu-le deschis in comunitate.

“Platforma teimplici.ro s-a nascut din nevoia de a ne implica activ in moduri cat mai relevante pentru comunitatea in care ne desfasuram activitatea. Zi de zi operam cu cifre si statistici pentru a ne motiva deciziile. Credem insa ca este important sa vedem ce este dincolo de tendintele care reies in urma studiilor, savedem oamenii din spatele cifrelor si sa le oferim ocazia de a spune cum vad ei viitorul si cum s-ar implica in dezvoltarea comunitatii careia ii apartin. Asa ca am hotarat sa-i intrebam direct pe romani ce anume conteaza pentru ei. Speram ca la finalul acestui “referendum” sa avem concluzii valoroase si proiecte concrete, care sa se bucure de sustinerea cat mai multor oameni si care sa devina prioritare pentru noi si mediul privat din Romaniaa declarat Ruxandra Voda (foto), Director Comunicare Romtelecomsi COSMOTE Romania.

Printre primii membri activi ai comunitatii teimplici.ro si interlocutori valorosi de dialog se numara organizatii-partenere precum Asociatia Telefonul Copilului, Smartatletic, Asociatia Amazonia, Asociatia Mai Mult Verde, ViitorPlus – Asociatia pentru Dezvoltare Durabila, Fundatia Leaders, Asociatia P.A.V.E.L. Lista ramane deschisa, orice organizatie putandu-se alatura comunitatii teimplici.ro prin sustinerea temelor relevante pentru activitatea lor.

Comunitatea teimplici.ro va continua sa se dezvolte si dupa afisarea rezultatelor “referendum-ului”. Pe baza optiunilor exprimate de public, platforma va intra intr-o noua faza, aceea de strangere de proiecte care sa poata fi ulterior dezvoltate si sustinute de mediul privat. Comunitatea online teimplici.ro va juca un rol important in selectarea celor mai relevante si presante proiecte si in promovarea acestora in vederea finantarii. Detaliile referitoare la mecanismul de sustinere si selectie efectiva a proiectelor vor fi facute publice la finalul primei etape teimplici.ro, dupa 30 iunie 2014.

Pentru mai multe informatii despre proiect si despre cum poti participa la “referendum”, accesati sectiunea Implica-te.

Bucuresti, 3 iunie, 2014ROMTELECOM & Cosmote Romania

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: