QuickMobile si Google Glass

QuickMobile, unul dintre cei mai mari retaileri de produse și accesorii IT&C din România, a expus în luna mai dispozitivul inovator Google Glass în 10 dintre cele 14 showroom-uri ale companiei din București, Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Baia Mare, oferind consumatorilor români o experiență unică de testare a mult-așteptatului gadget. Peste 10.000 de români au încercat Google Glass în luna mai, iar în iunie QuickMobile estimează că dispozitivul va fi testat de alți 15.000 de consumatori.

Quick MobileIMG_0391

Experiența Google Glass, oferită de QuickMobile ca parte a campaniei „OK, GLASS, welcome to Romania!”, este o premieră atât în România, cât și în Europa, și s-a bucurat de un succes neașteptat.

”Suntem impresionați de interesul foarte mare al românilor pasionați de dispozitive inteligente pentru Google Glass. Ne dorim să fim permanent alături de clienții noștri și să le oferim cele mai noi dispozitive mobile, astfel că, motivați de cererea foarte mare pentru testarea și chiar achiziționarea dispozitivului inovator al Google, am decis să extindem cu încă o lună campania „OK, GLASS, welcome to Romania!”, planificată inițial doar pentru luna mai”, a declarat Tudor Tiboc, director general al QuickMobile.

În prezent, accesul la gadget este limitat pe plan mondial de către Google la un număr restrâns de consumatori. Considerat cel mai inovator dispozitiv al anului, Google Glass oferă utilizatorilor posibilitatea să se conecteze la internet şi la reţelele sociale, să fotografieze, să înregistreze video, să acceseze hărți prin GPS sau să traducă în timp real texte afișate în câmpul vizual sau rostite de interlocutor, totul prin intermediul ochelarilor cu design futurist.

Inovaţia de la Google are un procesor dual-core, 1 GB de memorie RAM şi 16 GB de spaţiu de stocare. Cântărește 43 de grame și are accelerometru, giroscop și senzori care măsoară inclusiv lumina ambientală. Camera foto încorporată în rama ochelarilor are 5 MP, este activată prin comandă vocală şi filmează la 720p.

”Ca urmare a experienței Google Glass, am primit numeroase solicitări pentru achiziționarea dispozitivului. Google Glass nu este în prezent disponibil comercial, iar QuickMobile va face toate eforturile pentru a oferi Google Glass românilor pasionați de inovație și de gadget-uri inteligente încă din primele valuri de la lansarea la nivel mondial”, a declarat Tudor Tiboc.

Bucureşti, 2 iunie 2014 – QuickMobile

 

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: