Romtelecom si COSMOTE ii invita pe toti romanii sa aprinda Magenta

Romtelecom si COSMOTE Romania au demarat campania care precede intrarea noului brand Telekom Romania pe piata locala.

Sub sloganul “Aprindem Magenta!”, Telekom Romania va deveni primul brand lansat de consumatori, printr-o serie de evenimente dedicate, ce vor avea loc in Bucuresti (Piata George Enescu), Iasi (Esplanada Palatul Culturii) si Cluj-Napoca (Piata Unirii), in data de 13 septembrie.

rtc

In cadrul celui mai interactiv show din Romania, gazduit de Smiley si Bartos, toate evenimentele din orase vor fi conectate, printr-o transmisiune in direct de la evenimentul de lansare ce are loc si in Berlin, astfel incat Germania sa ureze bun venit Romaniei in marea familie internationala Telekom.

Romanii sunt invitati sa lanseze chiar ei noul brand, participand la spectacolele interactive si bucurandu-se de momentele fara precedent. Show-ul va fi controlat de catre consumatori prin aplicatia HAI! (Play Store si App Store). Astfel, acestia vor avea oportunitatea sa voteze urmatoarele piese ce vor fi interpretate pe scena, sa fie parte din cel mai mare “share-fie”, sa participe la primul karaoke interactiv intre orase si sa fredoneze melodii consacrate alaturi de cantareti apreciati si trupe renumite, cum ar fi Inna (Bucuresti), Horia Brenciu (Cluj-Napoca) si 3SudEst (Iasi). La sfarsitul spectacolului, ei vor aprinde impreuna experienta Magenta in toate cele 3 orase.

Participantii sunt asteptati la evenimentele fara precedent sambata, 13 septembrie, incepand cu ora 18:00. Intrarea este libera.

Pentru mai multe informatii, accesati www.fanmagenta.ro

Bucuresti, 2 septembrie 2014 ROMTELECOM & COSMOTE Romania

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: