Philips monitoare – noi prezentate la IFA 2014

În cadrul IFA 2014, unul din cele mai importante târguri IT&C din lume, MMD dezvăluie o serie de inovații adaptate felului în care oamenii trăiesc și lucrează. Inspirația pentru acestea vine din dorința de a avea un stil de viață sănătos, de a descoperi noi experienţe sau din nevoia de stil și eleganță, acasă sau la birou.

IFA are loc între 5 și 10 septembrie, la Berlin.

Monitorul Philips SoftBlue

Utilizatorii petrec tot mai mult timp interacționând cu dispozitive digitale. În acest context, expunerea continuă la tehnologia blue-light constituie un potențial risc pentru vedere. Prezentat în premieră la IFA 2014, cel mai nou monitor Philips SoftBlue reduce oboseala ochilor, eliminând emisiile nocive ale tehnologiei blue-light şi ajutând la diminuarea impactului negativ asupra ochilor. Spre deosebire de abordările bazate pe software, display-ul SoftBlue utilizează o nouă tehnologie ce schimbă natura blue-chip-ului în LED. Acest lucru nu afectează fidelitatea culorilor sau a luminozității, utilizatorii putându-se bucura de o calitate superioară a imaginii, fără efectul dăunător al expunerii prelungite la tehnologia blue-light.

Philips 272P4APJKHB_Adobe RGB

O altă inovație ce are ca scop crearea unei experiențe de vizualizare mai clare, fără a obosi ochii, este monitorul 4K Ultra High Definition. Acesta beneficiază de un număr de patru ori mai mare de pixeli per inch față de un ecran Full HD și afisează o imagine de patru ori mai clară. Vor fi lansate în cadrul IFA două noi modele de 32 și 40 de inch 4K UHD, alături de versiunea de 28 de inchi. Versiunile mai mari oferă mai mult spațiu pe ecran și o claritate deosebită în timpul jocurilor, al vizionării de filme, dar și în timpul folosirii aplicațiilor de tip office.

Gaming uimitor

Ducând gaming-ul la un nou nivel pentru jucătorii profesioniști, MMD dezvăluie monitorul de gaming de 144 Hz 272G5DYEB cu tehnologia NVIDIA G-SYNC. Lăsând Unitatea de Procesare Grafică (GPU-ul) să controleze rata de refresh, modelul de 27 de inchi oferă imagini clare, ce includ o traiectorie completă a obiectelor în mișcare – inclusiv imaginile decisive, care pe alte ecrane cu o rată de refresh standard, sunt eliminate. La rezoluţia de 144 Hz, imaginea afișată pe ecran se updatează cu o viteză de până la două ori mai mare decât în cazul unui monitor standard, oferind jucătorilor viteza de răspuns necesară pentru a ținti obiectele mult mai precis și a duce jocul la un nou nivel.

De la „after-hours” la „business hours”

Conceput cu o grafică profesională, noul monitor de 27 de inchi Philips 272P4A cu tehnologie Adobe RGB va fi lansat în cadrul IFA. Cu rezoluție Quad HD (QHD) de 2560 x 1440 de pixeli, display-ul afișează în claritate maximă chiar și cele mai mici detalii, o caracteristică vitală în cazul aplicațiilor pentru care acest aspect este extrem de important. Echipat cu Adobe RGB, monitorul poate reda mult mai multe culori decât un monitor obișnuit. Utilizatorii se pot bucura de consistența culorilor pe orice dispozitiv – de exemplu, imaginile încărcate de pe camera digitală au exact aceleași culori atunci când sunt redate pe ecranul monitorului. Acest lucru vine în ajutorul fotografilor, al designerilor grafici sau al editorilor video, economisind timp prețios.

Performanță și aspect impresionant

Performanța și tehnologia excelentă nu înseamnă compromisuri atunci când vine vorba de aspect – fapt demonstrat de modelul 275C5 de 27 de inchi. În afară de designul deosebit, Moda 2, noul monitor este dotat cu tehnologiile Miracast și Bluetooth, ce contribuie la un spațiu de lucru mai ordonat, fără aglomerări de cabluri. Dispunând de două boxe de 7W, modelul 275C5 poate funcționa ca un sistem audio de sine stătător.

Totodată, în centrul atenției sunt monitoarele cu touch screen Smart All-in-one – sisteme multimedia de sine stătătoare, ce aduc lumea Android pe ecrane mai mari – și noul model Panoramic Ultra Wide Screen 21:9, cu o rezoluție de 3440 x 1440, dedicat activităților mai complexe.

Vizitatorii de la IFA vor avea oportunitatea de a testa toate aceste modelele la standul Philips, în Sala 22.

Amsterdam, 2 septembrie 2014 – MMD

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: