RINF duce serviciile românești de IT&C în Marea Britanie

Una dintre cele mai importante companii românești din domeniul IT&C, RINF, cu o experiență de 9 ani în dezvoltare de software, consultanță și suport multilingvistic, depășește granițele țării și face primul pas din strategia de extindere al acestui an, deschizând un nou sediu în Marea Britanie.

logo

Strategia de extindere se axează pe două planuri, extren și intern, având ca obiective îmbogățirea portofoliului de clienți și recrutarea de experți tehnici în domeniu, care să livreze în continuare serviciile RINF la cel mai înalt standard de calitate.

“Clienții din afara țării pe care îi vizăm au nevoie de un partener care să poată îmbina partea de “knowledge retention”, și anume, consolidarea și dezvoltarea knowhow-ului, cu customizarea serviciilor și cu capacitatea de expansiune geografică a business-ului. Proiectele noastre sunt focusate pe trei arii de compentență: platforme cloud care utilizează arhitecturi elastice, integrări crossplatform hawdare-software și suport multilingvistic pentru utilizatori, astfel încât proiectul se poate replica în mai multe țări și se poate dezvolta în funcție de evoluția business-ului respectiv. Până la sfarșitul anului, ne dorim ca sediul din UK să ne aducă în portofoliu șapte clienți noi și estimăm o cifră de afaceri de 700.000 de euro“, a declarat Victor Dornescu Director Proiecte și Programe în cadrul RINF.

Concomitent cu deschiderea sediului din Marea Britanie, RINF a inaugurat două birouri de recrutare de personal, unul în Iași și cel de-al doilea în Kiev. Această acțiune de recrutare întâmpină nevoia de extindere a echipei, pentru cele două noi sedii care se vor deschide în acest an, în Berlin și Statele Unite ale Americii.

“Ucraina este una dintre țările din Europa de Est cu care România este în concurență pe piața mondială. Datorită contextului actual din țară, cei care lucrează în această industrie au oportunitatea de a se reloca, iar noi dorim să fim printre primii care să ofere această oportunitate.

Piața IT&C din România este în continuă creștere și are nevoie de cât mai mulți profesioniși specializați pe diferite segmente al domeniului în care activăm. De aceea, pe lângă demararea procesului de recrutare, am lansat proiectul GOP Academy (Girls Oriented Programming) care le oferă studentelor de la facultățile tehnice posibilitatea de a urma un curs intensiv de Java și PHP,” A adăugat Victor Dornescu.

RINF este una dintre companiile care au reprezentat România la două dintre cele mai importante târguri internaționale de IT&C, World Mobile Congress și CeBit. De aceea, pe lângă plaja de servicii customizate pe nevoile clienților, RINF investește și în partea de cercetare, un segment nou pe care urmează să îl dezvolte pe parcursul acestui an.

București, 5 mai 2015 – RINF

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: