Fortinet a fost recunoscut ca cel mai bun furnizor de soluții de securitate informațională în cadrul celor mai recente teste ale NSS LABS

Fortinet Next Generation IPS a primit din partea NSS Labs clasificarea de ”produs recomandat”, obținând cel mai mare punctaj la categoriile Securitate, Performanță și TCO în raport cu competitorii.

Fortinet® (NASDAQ: FTNT) – lider global în soluții performante de securitate cibernetică, a anunțat că noua soluție NGIPS (Next Generation Intrusion Prevention System) a câștigat cea mai înaltă poziție în cadrul celor mai recente teste de performanță NSS Labs. Soluția NGIPS a Fortinet, demonstrând că are o rată de blocaj de 99.2%, a fost catalogată ca “Produs Recomandat” datorită scorurilor de top obținute la toate categoriile de testare. În același timp, a fost desemnată soluția cu cel mai bun cost total per Mbps securizat. Acest test demonstrează, de asemenea, funcționalitatea soluțiilor de securizare, performanța și valoarea soluțiilor Fortinet, dar și încrederea cu care compania își supune produsele testelor realizate de organizații independente. Fortinet a primit, în cadrul unor astfel de teste de laborator, mai multe certificări decât oricare alt furnizor de soluții de securizare a rețelelor.

for

Soluția Fortinet, FortiGate 1500D NGIPS, s-a situat pe cea mai bună poziție a NSS Labs Security Value Map, oferind cel mai raport performanță-preț din industrie:

  • Fortinet 1500D NGIPS a blocat 99.2% dintre amenințările utilizate de către laboratoarele NSS Labs în cadrul celui mai complex test al industriei
  • Soluția a primit o evaluare 100% pozitivă împotriva tuturor strategiilor de atac utilizate în cadrul testului și un scor de blocare a amenințărilor în timp real de 99.2%, fie inițiate de atacator sau de către țintă
  • FortiGate 1500D are cel mai mic cost final per Mbps securizat ($5), demonstrând încâ o dată cel mai bun raport performanță-preț față de competitor

Când practicile actuale de prevenire a breșelor nu mai sunt suficiente

Proliferarea noilor trenduri care promovează mobilitatea cum ar fi BYOD, birouri “ remote”, aplicațiile cloud și social media au crescut numărul de provocări la care sunt supuse organizațiile în a preveni breșele din rețea. Acest aspect, combinat cu răspândirea atacurilor cibernetice ce țintesc exact această multitudine de puncte de acces în rețelele companiilor, devine acum critic; organizatiile trebuie să folosească cele mai performante soluții de IPS pentru a se proteja de atacuri pe ei precum și pe clientii lor.

Fortinet a creat puternicul motor NGIPS de la zero pentru a detecta și a preveni atacurile înainte ca acestea să ajungă la dispozitivele vulnerabile ale rețelei. Această soluție combină controlul de aplicații (Application Control) care acționează în funcție de informațiile contextuale analizate de la aplicatii, utilizatori și dispozitivele din rețea, oferind capacități avansate și multifuncționale de detecție a amenințărilor. Motoarele IPS integrate cu senzorii din zone de Control al Aplicatiilor (Application Control) oferă un nivel de flexibilitate de neegalat de către soluțiile competitoare și adaptează protecția în funcție de tipul de trafic. Aceste opțiuni precum multe altele sunt administrate prin FortiManager, oferind o consolă intuitivă și puternică ce scalează și controlează NGIPS-urile Fortinet, de la rețele cu o singură locație, până la cele mai mari rețele distribuite.

Soluția NGIPS a Fortinet, beneficiind de accelerarea hardware a procesoarelor FortiASIC si a arhitecturii de tip Optimum Path Processing, reușește să ofere performanțe de cinci ori mai rapide decât soluțiile competitorilor. Aceste tehnologii inovatoare, susținute de asemenea de performantele de protecție în timp real a laboratoarelor FortiGuard, livrează cele mai bune și flexibile soluții de securizare, certificate acum de noile teste NSS pentru eficiență neegalată a securității, performanței și costurilor.

Pe lângă aceasta nouă certificare pentru Next Generation IPS, laboratoarele NSS vor prezenta încă trei premii de “Produs Recomandat” în categoria Next Generation Firewall pentru FortiGate-1500D, Web Application Firewall și Breach Detection. Aceste certificări poziționează clar Fortinet ca lider al inovațiilor în sectorul securizării informației, dar și angajamentul companiei de a furniza celor peste 200.000 de clienți din întreaga lume soluții performante de securizare cibernetică.

București, 5 aprilie – Fortinet®

Visits: 5

Lasă un răspuns