Rezoluția 4K, într-o nouă cameră video profesională: Sony PXW-Z150, lansată la F64

F64, cel mai mare magazin foto-video, și Sony au lansat în România camera video profesională PXW-Z150. Evenimentul de lansare s-a desfășurat în sala expozițională a magazinului F64, iar videograful Nicu Straton a testat și prezentat cel mai nou echipament Sony la care vor avea acces toți pasionații și profesioniștii din România.

Noul model de cameră video pe care F64 îl comercializează pe piața locală este unealta ideală pentru cei care vor să realizeze videoclipuri spectaculoase fără să utilizeze echipamente mari, greoaie și incomode. Totodată, disponibilitatea în România a acestui echipament este o dovadă a colaborării strânse între Sony și F64, companii care s-au remarcat de-a lungul timpului prin performanțe în domeniile lor: dezvoltare, respectiv comercializare de produse foto-video de cea mai înaltă calitate.

Sony PXW-Z150 la F64 (3)

„Sony PXW-Z150 este o cameră video complexă, dar, în egală măsură, intuitivă. Calitatea și multitudinea caracteristicilor ei, cum ar fi rezoluția 4K, filmarea în slow-motion cu 120 de cadre pe secundă, senzorul de 1 inci, interval dinamic sporit și codecul XAVC 4:2:2 10 bit (la rezoluție full HD) o fac să-și atingă scopul pentru care a fost proiectată și o transformă în unealta potrivită pentru majoritatea videografilor de eveniment și nu numai. Totodată, funcționalități precum filtrele ND încorporate, modul pentru înregistrare pe două carduri simultan și capacitatea de a detecta fețe și de a autofocaliza pe ele automat fac din acest echipament unul de dorit, care îți ușurează foarte mult munca de zi cu zi în producția video“, a declarat Nicu Straton.

După cum a arătat Nicu Straton în evenimentul desfășurat la sala expozițională a F64, Sony PXW-Z150 este nu doar o cameră video cu dotări tehnice de top, ci este un echipament complex și complet, care îndeplinește exigențele videografilor și cameramanilor din România și din lume în ceea ce privește rezoluția 4K și așteptările de performanță pentru un astfel de echipament.

Sony PXW-Z150 reprezintă alegerea optimă pentru folosire în lumea evenimentelor, filmărilor corporate, reportajelor sau a documentarelor cu buget redus. Este ușor de manevrat, echilibrată din punct de vedere ergonomic și conferă un control deplin al focalizării, diafragmei și zoom-ului prin cele trei inele independente ale obiectivului. Nicu Straton a demonstrat toate acestea în prezentarea susținută la F64 și denumită „Filmul de eveniment în 4K“. Produsul este disponibil în oferta F64 aici.

Despre F64

F64, lider pe piața echipamentelor foto-video din România, deține cel mai mare magazin de profil pe piața românească de comerț electronic: www.F64.ro. Cu o echipă de 130 de angajați, F64 înseamnă atât un spațiu fizic pentru o gamă variată foto-video, cât și un magazin online, unde clienții pot găsi pe stoc tot ceea ce au nevoie în materie de foto-video.
București, 20 iulie 2016 – F64

Lasă un răspuns