Rebeliunea Radeon continuă cu lansarea noului model pentru gameri Radeon™ RX 470

După lansarea din Iunie a modelului Radeon™ RX 480, AMD (NASDAQ: AMD) dezvăluie astăzi noul Radeon™ RX 470, care se adresează unui segment extins de gameri printr-o propunere și mai atractivă de preț, pornind de la doar $179 USD.

 Echipată cu instrucțiuni asynchronous compute, suport pentru monitoare high dynamic range și API-uri eficiente, Radeon™ RX 470 oferă capabilități de gaming HD fără compromis cu performanțe excepționale și consum redus de energie. Mai multe detalii despre noul RX470 și tehnologiile aferente sunt disponibile pe noul portal AMD cu conținut dedicat gamerilor, Radeon.com.

MSI RX 470

“Intrăm într-un nou capitol al rebeliunii Radeon odată cu lansarea Radeon™ RX 470, un GPU care asigură gaming HD exceptional și este echipat cu tehnologii de viitor[i] la un preț imbatabil,” a spus Raja Koduri, vicepreședinte senior și șef arhitect, Radeon Technologies Group, AMD. “Am creat seria de plăci grafice Radeon luănd în calcul părerile gamerilor și entuziaștilor care folosesc tehnologiile noastre grafice. Ei au avut ceva de spus iar noi i-am ascultat. Radeon RX 470 este o placă premium cu funcții impunătoare care va atrage entuziașii din toată lumea.”

Radeon™ RX 470 depășește in jocuri[ii] performanțele generației anterioare mulțumită celor 32 compute units[iii], 2048 stream processors, și până la 4.9 teraflops putere de procesare, cu toată că TDP-ul placii este de doar 120 watt. Această combinație produce rezultate remarcabile la 60fps și setări ultra în cele mai noi titluri de jocuri[iv].

GBT RX 470 with box Asus RX 470

Caracteristici Radeon™ RX 470

Gamer Optimized – Echipată cu cea de a 4-a generație a arhitecturii Graphics Core Next (GCN) cu asynchronous shaders și un motor pentru geometrie îmbunătățit, Radeon™ RX 470 oferă cursivitate la rezoluții HD in cele mai noi jocuri DirectX® 12, Vulkan™ și titluri e-Sports.

Cool Efficiency – Radeon™ RX 470 dispune de tehnologii premium cu un proces de fabricație optimizat FinFET 14nm ce asigură noi niveluri de performață și cerințe minime de sistem. Toate acestea deschid noi orizonturi de performață în soluții mai compacte, ce necesită mai puțină energie.
Pregătită pentru AMD XConnect™– Daca un gamer pe PC ajunge să cumpere un laptop de gaming care este dificil de transportat, sau un laptop care nu dispune de capabilități de gaming, AMD XConnect™ are cheia pentru ambele situații cu sistemele compatibile Thunderbolt™ 3 eGFX — un standard creat pentru eficiența și rapiditatea placilor grafice cu arhitectură Polaris.[v]

Disponibilitate Radeon™ RX 470

Radeon™ RX 470 este disponibil la retaileri și e-taileri începând de astăzi. Pentru mai multe informații vizitați http://shop.amd.com/en-us.

Resurse

Urmărește cele mai noi informații despre produsele Radeon™ pe Twitter

Despre AMD

AMD (NASDAQ: AMD) crează și integrează tehnologii ce se regăsesc în milioane de dispositive inteligente, inclusive calculatoare personale, tablete, console de joc și servere cloud, ce definesc o nouă eră a computerelor. Soluțiile AMD permit oamenilor de pretutindeni să beneficieze de tot potențialul dispozitivelor preferate și aplicațiilor pe care le utilizează

Sunnyvale, CALIF.– August 4, 2016 – AMD

Hits: 0

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: