Huawei are un nou președinte pentru Țările Nordice, Europa Centrală și de Est

Huawei, furnizor de top la nivel global în domeniul soluțiilor de tehnologie pentru informații și comunicații, l-a anunțat pe David Tang ca fiind noul președinte pentru Țările Nordice, Europa Centrală și de Est.

David Tang va fi responsabil cu setarea noilor strategii și direcții ale companiei, precum și cu dezvoltarea noilor proiecte, în regiunea Țărilor Nordice, a Europei Centrale și de Est. Noul președinte va continua dezvoltarea afacerilor Huawei în Europa, pentru toate segmentele de operatori, enterprise și terminale. De asemenea, David Tang va superviza și implementarea proiectelor deja inițiate de Huawei în regiune, cu scopul de a îmbunătăți serviciile și experiențele oferite clienților.

Huawei_logo

David Tang, Președinte Huawei: ”Sunt onorat să preiau conducerea Huawei pentru piața din Țările Nordice, Europa Centrală și de Est. Pentru Huawei, această regiune este una dintre cele mai promițătoare, cu un potențial generos pentru piața de business. Sunt sigur că va urma o perioadă cu multe provocări, dar și cu multe succese. Pentru următorii ani plănuim dezvoltarea activităților companiei noastre în regiune, pentru a aduce mai multă valoare trasformării digitale din această parte a continentului.”

David Tang_Huawei President Nordic&CEE

David Tang are o experiență bogată în domeniul IT&C,  făcând parte din compania Huawei din 1995. De atunci, Tang a ocupat diferite poziții de management, fiind, pe rând, Director al Departamentului de Vânzări Tehnice pentru regiunea Americii Latine, Vice-Președinte Huawei pentru China sau Vice-Președinte pentru regiunea Europei. Astfel, David Tang a devenit unul dintre pionerii companiei, în ceea ce privește piața din afara Asiei, cu peste 20 de ani de experiență în management.

Huawei a intrat pe piața din Europa în 2000, iar din 2003 compania este prezentă și în România. În prezent, Huawei este unul dintre partenerii strategici pentru principalii operatori de comunicații din Europa, datorită dezvoltarii de soluții de înaltă tehnologie și furnizarea de servicii personalizate pentru clienții săi.

Despre Huawei

Huawei este un furnizor de top la nivel global în domeniul soluțiilor de tehnologie pentru informații și comunicații (IT&C). Scopul companiei este sa imbunatateasca viața și să creasca eficiența printr-o lume mai bine conectată. Impulsionată de inovația orientată spre client și de parteneriatele deschise, compania Huawei și-a consacrat un portofoliu de soluții IT&C complete, care le oferă clienților avantaje competitive în domeniul rețelelor, dispozitivelor și cloud computing-ului pentru telecom și companii. Cei 170.000 de angajați Huawei la nivel mondial sunt dedicați creării maximului de valoare pentru operatorii de telecom, companii și consumatori. Soluțiile, produsele și serviciile IT&C inovatoare sunt utilizate în peste 170 de țări și regiuni, deservind mai mult de o treime din populația lumii. Fondată în 1987, Huawei este o companie privată, deținută integral de către angajații săi.

București, 4 august 2016:  Huawei

Hits: 27

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: