Rapid, sănătos, sățios: conservele de pește EVA!

De ce este macroul o specie de pește preferată de foarte mulți consumatori? Pentru că are un gust bogat și o textură delicată, este nutritiv și… nu are multe oase. Sunt acestea niște motive suficient de puternice? Desigur! Ce zici dacă îți mai dam noi și alte motive, iar acestea te vor convinge să îl incluzi și mai des în dieta ta?

Ei bine, află că unul dintre cele mai notabile avantaje ale consumului de macrou este conținutul lui bogat de acizi grași Omega-3, acizi esențiali pentru sănătatea cardiovasculară și funcționarea corectă a creierului. Consumul regulat de macrou poate ajuta la reducerea riscului de boli de inimă, a inflamației și la îmbunăaățirea funcției cognitive. Da, știm, când se vorbește despre pești bogați în Omega-3, podiumul este „rezervat” somonului. Doar că macroul, care din acest punct de vedere stă „aripioară la aripioară” (că nu putem spune „umăr la umăr”!) cu somonul, este cu adevarat accesibil la preț față de acesta din urmă. Și încă ceva: proprietățile lui sunt neștirbite chiar și sub formă de conservă, fie că vorbim de EVA File de macrou în ulei vegetal sau EVA File de macrou în sos tomat.

Macroul – ca și heringul sau șprotul, de altfel – este o sursă excelentă de proteine, furnizând aminoacizi esențiali pentru construirea și repararea țesuturilor corpului, făcându-l opțiunea ideală pentru cei care vor să-și dezvolte masa musculară sau să-și mențină greutatea corporală. (Daca n-ai încercat încă EVA File de hering în ulei vegetal, EVA Hering în sos tomat, EVA Șprot în ulei vegetal sau Eva Șprot în sos tomat, chiar nu înțelegem: dar tu ce-ai așteptat?!)

Despre consumul de pește mai trebuie neapărat să afli că este sursă de minerale și vitamine, că susține sănătatea oaselor, că îmbunătățește sănătatea pielii și că protejează ochii de afecțiuni degenerative. Când vrei o masă rapidă dar de calitate, fie că e vorba de paste, sandwichuri ori salate, conservele de macrou, hering ori șprot din absolut orice încurcătură te scot! Poftă bună!

Views: 2

Lasă un răspuns